Apple Smart Folio за 12.9" iPad Pro

SKU
аpple-smart-folio-за-12.9"-ipad-pro
 

Výkup zariadení

Ohodnoť staré, kúp nové.

Detaily >

Dostupnosť

Doručenie zadarmo pri objednávke nad 50 €

DETAILY

Заштитете го вашиот 12.9" iPad Pro со Smart Folio од Apple. Оваа футрола го заштитува предниот и задниот дел на вашиот iPad, додека сеуште го задржува целосниот пристап до USB-C влезот и камерата. Нејзината предна страна може да се свитка и да се употреби како стенд, и ја поддржува функционалноста wake/sleep.

Technické informácie

Výrobca
Apple
Veľkosť
No
Výrobca
Apple
Hmotnosť
0.1500
EAN kód
190198763822
Farba
Charcoal Gray
Veľkosť
12,9"
Materiál
Polyuretan
Kompatibilita
iPad Pro 12,9" (3. gen)
Typ puzdra
Kompletná ochrana
Výrobca
Apple
Hmotnosť
0.1500
EAN kód
190199131705
Farba
Pink Sand
Veľkosť
12,9"
Materiál
Polyuretan
Kompatibilita
iPad Pro 12,9" (3. gen)
Typ puzdra
Kompletná ochrana
Výrobca
Apple
Hmotnosť
0.1500
EAN kód
190198763846
Farba
biela
Veľkosť
12,9"
Materiál
Polyuretan
Kompatibilita
iPad Pro 12,9" (3. gen)
Typ puzdra
Kompletná ochrana

Product declaration