Artwizz Leather Clip for iPhone 7

SKU
conf-artwizz-leather-clip-iphone-7-8-mk
 

Dostupnosť

DETAILY

Сакате квалитет и прекрасен дизајн?Artwizz Leather Clip е совршен додаток на Вашиот уред.Маската е направена од квалитетна кожа која пружа убав изглед и удобен на рака. Најтенка маска за вашиот iPhone Artwizz Leather Clip e samo 1.5 mm голем.Тој е еден од најтенките маски на пазарот,што нема да влијае на дизајнот на Вашиот уред.

Technické informácie

Výrobca
Artwizz
Model
iPhone 7/8
Veľkosť
iPhone 7/8
Výpredaj
No
Farba
čierna, Blush Rose, červená
Farba
No
Materiál
Koža
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone 8, iPhone 7
Kapacita
No
Výrobca
Artwizz
Hmotnosť
0.1000
EAN kód
4260458881118
Veľkosť
iPhone 7
Farba
čierna
Materiál
Koža, Polykarbonát
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone 8, iPhone 7
Kapacita
iPhone 7
Výrobca
Artwizz
Hmotnosť
0.1000
EAN kód
4260458881125
Farba
červená
Materiál
Koža
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone 8, iPhone 7
Kapacita
iPhone 7/8
Výrobca
Artwizz
Hmotnosť
0.1000
EAN kód
4260458881132
Veľkosť
iPhone 7/8
Farba
jemne ružová
Materiál
Koža
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone 8, iPhone 7
Kapacita
iPhone 7

Product declaration