iStyle iPad Flip Case for iPad Pro 12.9"

SKU
conf-istyle-ipad-12.9"-flip-case-mk
 

Dostupnosť

DETAILY

iSTYLE Flip футролата обезбедува 360 ° заштита за вашиот iPad и благодарение на магнетното затворање го штити екранот од гребнатинки, а сепак обезбедува лесно користење. Со специјалниот простор за полнење, вашиот "Apple Pencil" ќе се полни секогаш кога ќе го ставите со вашиот iPad. Футролата може да се користи едноставно како хоризонтален или вертикален држач.

Technické informácie

Výrobca
iSTYLE
Veľkosť
No
Výrobca
iSTYLE
Hmotnosť
0.0000
EAN kód
8596049111620
Farba
čierna
Kompatibilita
iPad Pro 12,9" (4. - 5. gen), iPad Pro 12,9" (3. gen)
Typ puzdra
Kompletná ochrana
Výrobca
iSTYLE
Hmotnosť
0.0000
EAN kód
8596049111644
Farba
modrá
Kompatibilita
iPad Pro 12,9" (3. gen)
Typ puzdra
Kompletná ochrana
Výrobca
iSTYLE
Hmotnosť
0.0000
EAN kód
8596049111637
Farba
červená
Kompatibilita
iPad Pro 12,9" (3. gen)
Typ puzdra
Kompletná ochrana

Product declaration