Moshi Vesta for iPhone XR

SKU
conf-moshi-vesta-for-iphone-xr-mk
 

Dostupnosť

DETAILY

Карактеристики:
  • Ултра тенка футрола со заштита при паѓање
  • Софистициран шаблон и метализирана рамка.
  • TriClear ™ слој кој ја прави футролата отпорна на вода, нечистотија и гребнатини.
  • Хибридна конструкција (флексибилни и цврсти материјали) за дополнителна заштита.

Technické informácie

Výrobca
Moshi
Veľkosť
iPhone XR
Výpredaj
No
Výrobca
Moshi
Hmotnosť
0.3856
EAN kód
4713057255977
Veľkosť
iPhone XR
Farba
šedá
Typ puzdra
Pevný obal
Kompatibilita
iPhone Xʀ
Výrobca
Moshi
Hmotnosť
0.0386
Veľkosť
iPhone XR
Farba
ružová
Typ puzdra
Pevný obal
Kompatibilita
iPhone Xʀ
Rozmery a hmotnosť
15,52 x 7,90 x 7,98 cm
Výrobca
Moshi
Hmotnosť
0.0386
Veľkosť
iPhone XR
Farba
tmavo zelená
Typ puzdra
Pevný obal
Kompatibilita
iPhone Xʀ
Rozmery a hmotnosť
15,52 x 7,90 x 7,98 cm

Product declaration