Moshi Vesta for iPhone XS Max

SKU
conf-moshi-vesta-for-iphone-xs-max-mk
 

Dostupnosť

DETAILY

Карактеристики:
  • Ултра тенка футрола со заштита при паѓање
  • Софистициран шаблон и метализирана рамка.
  • TriClear ™ слој кој ја прави футролата отпорна на вода, нечистотија и гребнатини.
  • Хибридна конструкција (флексибилни и цврсти материјали) за дополнителна заштита.

Technické informácie

Výrobca
Moshi
Veľkosť
iPhone XS Max
Výpredaj
No
Výrobca
Moshi
Hmotnosť
0.0410
Veľkosť
iPhone XS Max
Farba
šedá
Typ puzdra
Pevný obal
Kompatibilita
iPhone Xs Max
Rozmery a hmotnosť
16,16 x 8,2 x 1,16 cm
Výrobca
Moshi
Hmotnosť
0.0410
Veľkosť
iPhone XS Max
Farba
ružová
Typ puzdra
Pevný obal
Kompatibilita
iPhone Xs Max
Rozmery a hmotnosť
16,16 x 8,2 x 1,16 cm
Výrobca
Moshi
Hmotnosť
0.0410
Veľkosť
iPhone XS Max
Farba
tmavo zelená
Typ puzdra
Pevný obal
Kompatibilita
iPhone Xs Max
Rozmery a hmotnosť
16,16 x 8,2 x 1,16 cm

Product declaration