Moshi StealthCover for iPhone XR

SKU
conf-moshi-stealthcover-for-iphone-xr-mk
 

Dostupnosť

DETAILY

Карактеристики:
  • 60-степени заштита за вашиот iPhone.
  • Заштита при пад (MIL-STD0810G, сертифициран од SGS)
  • Магнетниот покрив го задржува телефонот секогаш заштитен.
  • Проверете го времето и известувањата без да го отворите капакот.
  • Безжично полнење компатибилно.

Technické informácie

Výrobca
Moshi
Veľkosť
iPhone XR
Výpredaj
No
Kompatibilita
iPhone Xʀ
Výrobca
Moshi
Hmotnosť
0.1000
EAN kód
4713057255557
Veľkosť
iPhone XR
Farba
čierna
Typ puzdra
Kompletná ochrana
Kompatibilita
iPhone Xʀ
Výrobca
Moshi
Hmotnosť
0.1000
EAN kód
4713057255564
Veľkosť
iPhone XR
Farba
jemne ružová
Typ puzdra
Kompletná ochrana
Kompatibilita
iPhone Xʀ

Product declaration