MacBook Air. So supervýkonným čipom M2. Novo navrhnutý MacBook Air s nepochopiteľne tenkým celohliníkovým telom a čipom M2 ďalšej generácie má ohromný výkon a vydrží na batériu až 18 hodín. Čip M2 s CPU, GPU a strojovým učením ďalšej generácie. Rýchlejšie 8-jadrové CPU a až 10-jadrové GPU si poradia so zložitými úlohami. 16jadrový Neural Engine zvláda náročné úlohy strojového učenia. Viac 
Čip M2 s CPU, GPU a strojovým učením ďalšej generácie. Rýchlejšie 8-jadrové CPU a až 10-jadrové GPU si poradia so zložitými úlohami. 16jadrový Neural Engine zvláda náročné úlohy strojového učenia. 24 GB jednotnej pamäte zaručuje, že všetko pobeží nádherne plynule. Až o 20 percent rýchlejšie používanie fotografických filtrov a efektov. Až o 40 percent rýchlejšie strihanie videí s komplexnými časovými osami. 13,6-palcový Liquid Retina displej s jasom 500 nitov, širokým farebným rozsahom P3, živými farbami a neuveriteľnými detailmi. Hladké zdieľanie obsahu medzi iPhonom a Macom.

  • Apple M2 čip
  • Až 10jadrové GPU
  • 8jadrové CPU
  • Až 18 hodín výdrž batérie
Užitočné odkazy:

Provnanie MacBookov >
Rozbalené produkty skladom za super ceny >

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.

 

Prechádzať kategórie