S novými čipmi Apple M1 a M2 sa MacBook Pro posunul o ohromný kus dopredu. Čip Apple, ktorý predstavuje ohromný skok vo výkone CPU, GPU aj strojového učenia a na batérii s výdržou až 21 hodín toho zvládneš oveľa viac ako predtým. Viac 
Čip Apple, ktorý predstavuje ohromný skok vo výkone CPU, GPU aj strojového učenia a na batérii s výdržou až 21 hodín toho zvládneš oveľa viac ako predtým. MacBook Pro prináša profesionálnym používateľom výkon, čo mení pravidlá hry. Výkonné čipy M1, výkonnejšie M2, ešte oveľa výkonnejšie M1 Pro alebo celkom najvýkonnejšie M1 Max zvládajú náročné profesionálne postupy závratne rýchlo a pritom doprajú batériu neskutočnú výdrž . M1 Pro a M1 Max škálujú skvelú architektúru M1 do nových výšin. A vôbec po prvýkrát prinášajú architektúru systému na čipe (SoC) do profesionálneho notebooku. Navyše u MacBookov 14" a 16" novo nájdeš porty pre profesionálov vrátane SDXC, HDMI, Thunderboltu 4.

  • na výber M1, M2, M1 Pro, M1 Pro Max
  • výdrží až 21 hodín práce kedykoľvek
  • až 10jadrové CPU
  • až 32jadrové GPU
Užitočné odkazy:

Prečo Mac >
Príslušenstvo k Macu >

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.

 

Prechádzať kategórie