Speck iPhone 11 Pro Presidio Pro футрола

SKU
conf-speck-iphone-11-presidio-pro-mk
Farba
 

Dostupnosť

DETAILY

Антимикробијална технологија
Microban® aнтимикробната технологија ја заштитува Вашата футрола од зголемување на бројот на бактерии. Направена од два слоја за максимална заштита.
Тенката двослојна силиконска футрола и заштитната бариера IMPACTIUM ™ го штитат Вашиот телефон. "Raised BEZEL screen protection"
Дава дополнителна заштита на телефонот од гребење и оштетување ако телефонот ви падне на предниот дел. Заштита од 3 метри пад со IMPACTIUM ™ шок бариера
Материјалот IMPACTIUM ™ е направен да го апсорбира ударот и да го распрсне шокот. Пад од 3 метри направен повеќе пати од независни лаборатории за да се обезбеди супериорна заштита.

Technické informácie

Veľkosť
No
MagSafe compatibility
No
Výrobca
Speck
EAN kód
848709074997
Farba
ružová
Materiál
Polykarbonát, TPE (Thermoplastic Elastomers)
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone 11 Pro
Výrobca
Speck
EAN kód
848709074973
Farba
matne svetlo modrá
Materiál
Polykarbonát, TPE (Thermoplastic Elastomers)
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone 11 Pro
Výrobca
Speck
EAN kód
848709074980
Farba
tmavo modrá
Materiál
Polykarbonát, TPE (Thermoplastic Elastomers)
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone 11 Pro

Product declaration