Speck iPhone XR Presidio Grip футрола

SKU
conf-speck-iphone-xr-presidio-grip-futrola-mk
 

Dostupnosť

DETAILY

Два цврсти и долготрајни слоеви за максимална заштита на Вашиот iPhone XR.
Надворешната обвивка од поликарбонат и внатрешната обвивка IMPACTIUM ™ се обликувани заедно за да ви дадат два слоја на заштита во тенка, едноделна футрола.
"Raised BEZEL screen protection"
Дава дополнителна заштита на телефонот од гребење и оштетување ако телефонот ви падне на предниот дел.
Заштита од 3 метри пад со IMPACTIUM ™ шок бариера.
Материјалот IMPACTIUM ™ е направен да го апсорбира ударот и да го распрсне шокот.
Пад од 3 метри направен повеќе пати од независни лаборатории за да се обезбеди супериорна заштита
Дизајниранa за да овозможи Qi безжично полнење.

Technické informácie

Veľkosť
No
MagSafe compatibility
No
Výrobca
Speck
Farba
čierna
Materiál
Polykarbonát, TPE (Thermoplastic Elastomers)
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone Xʀ
Výrobca
Speck
Farba
tmavo modrá
Materiál
Silikón
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone Xʀ

Product declaration