Speck iPhone Xs Max Presidio Grip футрола

SKU
speck-iphon-xs-max-presidio-grip-futrola-mk
Farba
 

Dostupnosť

DETAILY

Два цврсти и долготрајни слоеви за максимална заштита Надворешната обвивка од поликарбонат и внатрешната обвивка IMPACTIUM ™ се обликувани заедно за да ви дадат два слоја на заштита во тенка, едноделна футрола "Raised BEZEL screen protection" Дава дополнителна заштита на телефонот од гребење и оштетување ако телефонот ви падне на предниот дел. Заштита од 3 метри пад со IMPACTIUM ™ шок бариера Материјалот IMPACTIUM ™ е направен да го апсорбира ударот и да го распрсне шокот. Пад од 3 метри направен повеќе пати од независни лаборатории за да се обезбеди супериорна заштита. Овозможува безжично полнење Дизајниранa за да овозможи Qi безжично полнење.

Technické informácie

Veľkosť
iPhone XS Max
Výrobca
Speck
Farba
šedá
Materiál
Silikón
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone Xs Max
Výrobca
Speck
Farba
Defiant Black-Red
Materiál
Silikón
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone Xs Max

Product declaration

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.