Speck iPhone XS Presidio Pro футрола

SKU
conf-speck-iphone-xs-presidio-pro-mk
Farba
 

Dostupnosť

DETAILY

Антимикробијална технологија
Microban® aнтимикробната технологија ја заштитува Вашата футрола од зголемување на бројот на бактерии. Направена од два слоја за максимална заштита Тенката двослојна силиконска футрола и заштитната бариера IMPACTIUM ™ го штитат Вашиот телефон.
"Raised BEZEL screen protection" Дава дополнителна заштита на телефонот од гребење и оштетување ако телефонот ви падне на предниот дел. Заштита од 3 метри пад со IMPACTIUM ™ шок бариера Материјалот IMPACTIUM ™ е направен да го апсорбира ударот и да го распрсне шокот. Пад од 3 метри направен повеќе пати од независни лаборатории за да се обезбеди супериорна заштита

Technické informácie

Veľkosť
No
Výrobca
Speck
EAN kód
848709061256
Farba
čierna
Veľkosť
iPhone XS
Materiál
Silikón
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone Xs, iPhone X
Výrobca
Speck
Farba
biela
Materiál
Silikón
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone Xs, iPhone X

Product declaration