Speck iPhone XS/X Presidio Sport футрола

SKU
speck-iphone-xs-x-presidio-sport-futrola-mk
Farba
 

Dostupnosť

DETAILY

Антимикробијална технологија Microban® антимикробната технологија ја заштитува Вашата футрола од зголемување на бројот на бактерии. Направена од три слоја за максимална заштита Тенка трислојна силиконска футрола футрола и заштитна бариера IMPACTIUM ™ го штитат вашиот телефон. "Raised BEZEL screen protection" Дава дополнителна заштита на телефонот од гребење и оштетување ако телефонот ви падне на предниот дел.Заштита од 3.5 метри пад со IMPACTIUM ™ шок бариера Материјалот IMPACTIUM ™ е направен да го апсорбира ударот и да го распрсне шокот. Пад од 3.5 метри направен повеќе пати од независни лаборатории за да се обезбеди супериорна заштита.

Technické informácie

Výrobca
Speck
Model
iPhone X
Veľkosť
iPhone XS
Materiál
Silikón
MagSafe compatibility
No
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone Xs, iPhone X
Výrobca
Speck
EAN kód
848709060228
Farba
Dark Purple
Materiál
Polykarbonát, TPE (Thermoplastic Elastomers)
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone Xs, iPhone X
Výrobca
Speck
EAN kód
848709060181
Farba
Defiant Black-Red
Materiál
Silikón
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone Xs, iPhone X

Product declaration