Ako nahrávať hlasové poznámky na Apple Watch

Diktafón je veľmi užitočná aplikácia, ktorá vám umožní robiť si hlasové poznámky alebo záznamy. Na hodinkách Apple Watch je to ten najjednoduchší spôsob, ako si niečo poznačiť. A pokiaľ používate rovnaké Apple ID, nahrané hlasové poznámky sa synchronizujú s vaším iPhonom, iPadom a Macom.

Ak chcete nahrať hlasovú poznámku, otvorte aplikáciu Diktafón na svojich Apple Watch. Klepnutím na červené tlačidlo začnite nahrávanie a ďalším klepnutím ho ukončíte.

Na hodinkách Apple Watch môžete s hlasovými poznámkami aj pracovať. Otvorte aplikáciu Diktafón, klepnite na nahrávku a potom urobte niektorý z nasledujúcich úkonov:

Vypočuť: Klepnutím na tlačidlo Prehrať záznam prehráte a v prípade potreby ho aj zastavíte. Pomocou kruhových šípok na oboch stranách tlačidla prehrať sa môžete v nahrávke posúvať dopredu alebo dozadu.

Zmeniť názov: Klepnite na názov nahrávky a vyberte Diktovanie alebo Rukopis, aby ste hlasovej poznámke mohli dať nový názov.

Vymazať: Klepnite na ikonku s troma bodkami vpravo dole a klepnite na Vymazať.

Prístup k nahrávkam: Na Apple Watch môžete prehrávať nahrávky, ktoré ste nahrali na hodinkách alebo na svojich ďalších zariadeniach Apple. Pomocou Force Touch klepnite na displej a vyberte medzi záznamami v hodinkách a všetkými záznamami.