Aplikácie, ktoré vám pomôžu dodržiavať novoročné predsavzatia

Dať si novoročné predsavzatia je pekné, ale ešte krajšie je dlhodobo ich dodržiavať. Aj keď každý má vlastné osvedčené postupy, čo môže býť lepšou pomocou než zariadenie, ktoré máte neustále poruke? Tu je niekoľko aplikácií, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

Nech už ide o vašu kondíciu, osobné alebo profesionálne záležitosti, poriadok je základ. Tak poďme na to!

Šport a zdravie

Aplikácie pre sledovanie športového výkonu sú v poslednej dobe čoraz populárnejšie. Mnohé z nich ponúkajú komplexné riešenia. Vyskúšajte Runtastic, aplikáciu, ktorá sa okrem behu zameriava aj na posilňovacie cvičenia a mnoho ďalších aktivít. Aplikácie vývojára si môžete zakúpiť jednu po druhej, v balíčku alebo v systéme predplatného. Získate tak peknú sadu aplikácií pre bežné cvičenie.

Mať Apple Watch pomáha tiež, stavíme sa, že už ste sa stretli s aplikáciou Nike Run Club. Umožňuje pripojiť sa k skupinovému cvičeniu alebo behu pod vedením certifikovaných lektorov Nike. Ako člen klubov Run alebo Training Club budete mať prístup k ďalším službám ako kvalifikované rady a inšpirácie pre nové športové potreby. Spolupráca medzi Apple a Nike je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí chcú pravidelne športovať.

Okrem cvičenia je významným faktorom dobrého zdravia aj výživa. Len čo sa rozhodnete pre zdravší životný štýl, mali by ste venovať pozornosť aj tomu, čo jete. A všetci vieme, že stravovať sa kvalitne je rovnako ťažké (ak nie ťažšie) ako chodiť pravidelne do fitness. Spomedzi bezplatných aplikácií je skvelou voľbou Yazio – aplikácia, ktorá vám umožní sledovať aj svoj pitný režim. Ďalšou výbornou možnosťou pre Apple Watch je WaterMinder.

Podnikanie, práca, štúdium

Aby ste sa mohli plne sústrediť na svoje úlohy, je nutné dobre plánovať a udržiavať si prehľad o svojich povinnostiach. Vybrať si môžete spomedzi rôznych aplikácií pre správu úloh ako napríklad MeisterTask alebo Trello. Obe sa hodia pre individuálne použitie alebo pre menšie firmy. Základné verzie pre iOS a macOS sú dostupné zdarma. Pre študujúcich považujeme za ideálne riešenie aplikáciu iStudiez Pro.

Budete potrebovať viac času, preto poďme zvýšiť váš výkon. S aplikáciou Time 2 môžete ľahko nastaviť časové intervaly pre každú úlohu a sledovať, ako sa vám cez deň darilo. Táto aplikácia vám umožní spravovať svoje úlohy hladšie a nájsť aktivity, ktorým venujete viac než dosť času.

Financie a sledovanie cieľov

Aj keď za peniaze si šťastie nikto nekúpi, úprava nákladov a výdavkov je častokrát v centre novoročných predsavzatí. PocketGuard môže byť skvelým rozhodnutím. Naozaj vám môže pomôcť ušetriť.

Keď už sa vám podarilo nastaviť si všetky športové, vzdelávacie, pracovné a finančné ciele, stačí už len nájsť univerzálnu aplikáciu, ktorá ich všetky pokryje. Čo tak Strides Habit Tracker? Ak by ste sa z tu spomenutých aplikácií rozhodli stiahnuť len jednu, mala by to byť práve táto. Umožní vám sledovať aj také veci, ako napríklad to, ako často jete fast food, koľko hodín denne spíte a koľko peňazí miniete alebo ušetríte.

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.