Apple Mapy sú teraz novo online pre kohokoľvek!

Oddnes môžeš preskúmavať svet s Apple Mapami priamo vo svojom prehliadači! Sú totiž dostupné vo verejnej betaverzii, takže nech si kdekoľvek, stačí len otvoriť prehliadač a vydať sa na cestu.

Od dnešného dňa môžeš mať Apple Mapy priamo vo svojom prehliadači, a to vďaka verejnej betaverzii! Nech si kdekoľvek na svete, môžeš teraz jednoducho využívať navigáciu pri jazde alebo chôdzi, objavovať skvelé miesta s fotkami, otváracími hodinami, hodnotením a recenziami, alebo si dokonca objednať jedlo priamo z karty daného miesta. Máš chuť na dobrodružstvo? Sprievodcovia ti ukážu reštaurácie, obchody a zaujímavosti v okolí. V blízkej dobe sa môžeš tešiť aj na funkcie ako Look Around.

Vývojári môžu jednoducho integrovať Apple Mapy do svojich aplikácií, takže ich používatelia získajú prístup k navigácii a ďalším podrobným informáciám o miestach. Momentálne sú Apple Mapy na webe dostupné v angličtine a fungujú na prehliadačoch Safari a Chrome na Macu a iPade, rovnako ako na Chrome a Edge na Windows. Ďalšie jazyky, prehliadače a platformy sa chystajú pridať čoskoro.

Dostupnosť sa môže líšiť podľa regiónu, tak si skontroluj, či už môžeš vyraziť na cestu s Apple Mapami vo svojom prehliadači!


Pozri si ponuku MacBookov