Predstavujeme rádio Apple Music

Apple Music 1 a dve ďalšie nové stanice, Apple Music Hits a Apple Music Country, ktoré prinášajú exkluzivne a originálne programy najlepších svetových moderátorov a umelcov.

Spoločnosť Apple 18. augusta oznámila dve nové ponuky staníc na Apple Music, ktoré sú teraz k dispozícii hudobným fanúšikom v 165 krajinách. Od tohto dňa je svetová vlajková loď rozhlasových staníc Beats 1 premenovaná na Apple Music 1. Zároveň tiež rozširujeme ponuku o dve ďalšie stanice: Apple Music Hits, kde nájdete všeobecne obľúbené pesničky od 80. rokov až po začiatok 21. storočia a Apple Music Country, zamerané na country hudbu, ktorá je nesmierne populárna v USA.

Od spustenia Apple Music v roku 2015 vám Beats 1 prináša jedinečné programy, ktoré sa odvtedy stali pravidelnými zdrojmi titulkov hlavných správ, najlepšie rozhovory s umelcami a exkluzívne svetové relácie a premiéry, vďaka ktorým sa z Beats 1 stala jedna z najpočúvanejších staníc na svete . Pri svojom vývoji si Beats 1 vytvorila neodmysliteľnú priateľskú väzbu s komunitou umelcov a doslova majstrovsky prepracovala systém zostavovania a objavovania nových skladieb, na ktorom sa aj v tejto automatizované dobe podieľajú ľudia namiesto algoritmov. V tomto prístupe budeme pokračovať na všetkých troch staniciach.

60 miliónov skladieb, teraz na 4 mesiace zadarmo. Čo vy na to?

V prípade, že ste ešte Apple Music nevyskúšali a máte záujem o naše nové stanice, máme pre vás dobré správy. Darujeme vám 4 mesiace zadarmo na skúšku. Stačí si požiadať kliknutím na odkaz dole.

** Ponuku 4 mesiacov zadarmo môžu využiť iba noví predplatitelia. Ak však máte využité menej ako 3 mesiace ponúkané spoločnosťou Apple, môžete získať ešte mesiac zadarmo naviac.

Beats 1 sa teraz volá Apple Music 1


Apple Music 1 sa vďaka svojim najmodernejším štúdiám stala centrom pre konverzácie o popokultúre a tiež vyhľadávaným miestom pre programy moderované samotnými umelcami. Je to globálna centrála pre umelcov z celého sveta, ktorí tu uvádzajú nové nahrávky, prezentujú bleskové správy a môžu sa tu porozprávať priamo so svojimi fanúšikmi. Kľúčovými predstaviteľmi Apple Music 1 sú Zane Lowe, Ebro Darden, Brooke Reese, Dotty, Hanuman Welch, Matt Wilkinson, Nadeska, Rebecca Judd a Travis Mills, ktorí zostavujú relácie najväčších mien zo sveta hudby vrátane Action Bronson. Stanica má štúdia v Los Angeles, New Yorku, Nashvillu a Londýne, čím je zaistená nepretržitá šnúra programov.

Predstavujeme Apple Music Hits a Apple Music Country


Apple Music Hits má v ponuke najznámejšie skladby od 80. rokov po 21. storočie, ktoré si fanúšikovia zamilovali. Stanica sa zameriava na pozoruhodné nové programy s poprednými umelcami a moderátorov a odhaľuje poslucháčom príbehy, ktoré predchádzali vzniku najslávnejších skladieb sveta.

Rádio je neoddeliteľnou súčasťou kultúry obklopujúce country music, a Apple Music Country ju prispôsobuje potrebám moderného fanúšika. Spoločne s vývojom hudobného štýlu country a jeho expanzií do sveta má stanica za cieľ stať sa kolískou každej z odnoží tohto čím ďalej viac rozvetveného žánru. Apple Music Country ponúka kokteil tej najlepšej hudby súčasnosti, fanúšikom predstavuje hviezdy budúcnosti a pripomína legendárny umelcov a skladby, ktoré sa podieľali na formovaní a vymedzení country hudby.

Rádio nie je podľa vášho gusta? Bez obáv, máme pre vás tiež niečo!

Vyskúšajte Apple Music zadarmo a pozrite si naše playlisty:

Summer Vibes

Okúste klasiku letných tanečných parketov. Niektoré spomienky sa vytrácajú, ale tieto melódie tu zostanú navždy.

Happy Hits

Či už potrebujete dobiť pozitívnu energiu alebo si len chcete užívať pohodovej atmosféry, tieto svieže rytmy a povznášajúce vokály sú základňou pre rozkvet pocitov šťastia. Tento playlist je nabitý súčasnými hitmi, najnovšie obľúbenou hudbou, chytľavými melódiami a neodolateľnými rytmy. Skladby sa pravidelne obnovujú, takže keď vás nejaká osloví, stačí si ju len pridať do knižnice.

Pure Workout

Rýchla populárna hudba, tanečné rytmy a hip-hop na podporu vášho výkonu.

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.