Apple predstavil žltý iPhone 14

Dnes sme sa dočkali novej farebnej varianty, ktorá skvelo privíta nadchádzajúcu jar. Žltý iPhone 14 a iPhone 14 Plus v predaji od 10. 3.

Dnes, 7. 3. 2023 Apple relatívne potichu predstavil ďalšiu farebnú variantu. Celkom máš teraz na výber zo šiestich farieb iPhonu 14. Novinka sa nesie v ľahko žltom tóne s prichádzajúcou jarou a letom tak dáva parádny zmysel. Vnútri iPhonu sa samozrejme nič nezmenilo.


iPhony 14 a 14 Plus majú odolný predný kryt Ceramic Shield, aktualizovanú vnútornú konštrukciu pre lepší trvalý výkon a jednoduchšie opravy a úžasnú výdrž batérie. Oba modely sú vybavené duálnym fotoaparátom pre úžasné fotografie a videá, výkonným čipom A15 Bionic a inovatívnymi bezpečnostnými funkciami vrátane núdzového volania SOS cez satelit a detekcie nárazu.

Nový žltý iPhone 14 a iPhone 14 Plus bude možné predobjednať už tento piatok 10. marca, dostupný bude od utorku 14. marca.


Porovnanie všetkých modelov iPhone


Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.