Apple spustil nový projekt Catalyst

Pri príležitosti vydania nového systému macOS Catalina sa hovorilo najmä o funkciách a službách ako Sidecar alebo Apple Arcade a technológia s názvom Catalyst zostala v úzadí, aj keď je to veľmi dôležitá novinka.

Nová technológia umožňuje vývojárom tretích strán previesť iOS aplikácie na macOS. Dôležitá je preto, lebo doteraz museli pre rôzne platformy vyvíjať výrazne odlišné verzie. S Mac Catalyst je prevod veľmi jednoduchý, takže vývojári môžu teraz jednoducho vydať všetky obľúbené aplikácie aj pre Mac.

Tu je stručný výber z množstva aplikácií, ktoré boli sprístupnené v nedávnej dobe.

LookUp - € 10,99

Lookup je výkonná slovníková aplikácia anglického jazyka, vďaka ktorej môžete „objaviť a naučiť sa“ každý deň nové slovo.

Planny 3 - zdarma

Pokiaľ chcete vyskúšať novú aplikáciu pre zoznamy úloh, ktorá vám pomôže zvýšiť svoju produktivitu, Planny je jednou z najlepších volieb. Obsahuje všetko, čo klasické plánovače úloh, a navyše vás motivuje formou hry. Ráno a počas dňa vám Planny inteligentne odporučí úlohy, a pokiaľ máte sklon na svoje naplánované povinnosti zabúdať, pripomenie vám ich.

CARROT Weather - € 16,99

Sarkastická aplikácia bohatá na dáta CARROT Weather podstúpila pri prevode na Mac vďaka macOS Catalina a Mac Catalyst generálnu úpravu. Predpoveď počasia si môžete pozrieť rýchlosťou blesku v nádhernom novom rozhraní. A pod kapotou nájdete aj množstvo meteorologických vychytávok, ktoré čakajú len na vaše kliknutia.

Allegory - € 4,49

Allegory je výkonnou poznámkovou aplikáciou, ktorá chce sprostredkovať minimalistický a sústredený zážitok z písania všetkým užívateľom. Táto aplikácia sa úspešne zbavila nadmernej zložitosti väčšiny editorov a prináša minimalistické rozhranie, ktoré ocenia príležitostní autori aj profesionálni spisovatelia. Je to skvelá aplikácia, ktorú využijete bez ohľadu na svoju profesiu alebo úroveň zručností.

MakePass - € 1,09

MakePass umožňuje rýchlo a jednoducho vytvárať dokumenty do Apple Wallet z akéhokoľvek podporovaného čiarového kódu. Aplikácia podporuje skenovanie a detekciu čiarových kódov z obrázkov, PDF súborov a priamo z fotoaparátu, prispôsobenie dokumentu a jeho uloženie vo Wallet, takže bude synchronizovaný na všetkých vašich zariadeniach.

HabitMinder – zdarma

Zmeňte svoje zvyky, zmeňte svoj život! HabitMinder vám pomôže vytvoriť si zdravé návyky a bude podporovať váš pocit zodpovednosti užitočnými nástrojmi, ako sú mini aplikácie a obrazovky jednotlivých sedení. Aplikácia vám napríklad pripomenie, že je čas na dychové cvičenie alebo na krátku meditáciu.

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.