Apple Watch v novom: Jednoduchšie sledovanie fyzického aj duševného zdravia

Používaš na trackovanie svojich športových aktivít a celkového zdravia Apple Watch? S pripravovaným updatom watchOS 10, ktorý by mal prísť na jeseň, dostanú hneď niekoľko nových funkcií. Poďme sa na ne pozrieť.

Pre chôdzu aj cyklistiku

Vášniví cyklisti určite uvítajú priame prepojenie hodiniek so senzorom na bicykli. Dáta vrátane kadencie a celkového výkonu tak novo uvidíš priamo v Apple Watch alebo na svojom iPhone, kde sa zobrazí ako Živá aktivita a prehľadne na celej obrazovke zobrazí dáta vrátane rýchlosti, srdcového tepu, stúpania a ďalších.

A ak radšej chodíš na túry, oceníš novinky v aplikácii Kompas. Tá zvládne vytvoriť na ceste záchytné body, ktoré pomôžu nájsť miesto, kde sa hodinky naposledy pripojili k mobilnej sieti. Keď na výlete zablúdiš a budeš si chcieť zavolať pomoc alebo sa spojiť s blízkymi, jednoducho sa podľa hodiniek vrátiš na najbližšie miesto, kde to pôjde.

Lepší švih s podporou aplikací třetích stran

Nové možnosti se s updatem WatchOS otevřou také vývojářům, kteří získají přístup k senzorům v Apple Watch. Co to znamená pro uživatele? Třeba to, že budeš moci díky specializovaným aplikacím třetích stran zlepšovat svůj golfový nebo tenisový úder. Protože není švih jako švih!

Dôraz na psychickú pohodu

Čo sa budeme rozprávať, keď nám nie je dobre po psychickej stránke, ide dole aj výkon. Aj preto sa Apple v update zameral na aplikáciu Zdravie, kde teraz presne uvidíš, ako je na tom tvoja aktuálna duševná pohoda. A tiež to, ako sa na nej prejavuje (ne)dostatok spánku alebo cvičenia.

Chceš posunúť svoj tréning a sledovanie zdravia na novú úroveň? Skvelým štartovacím modelom sú Apple Watch SE, ktoré u nás zoženieš už za 279 €. Pre najnáročnejších športovcov a dobrodruhov sú potom určené Apple Watch Ultra, ktoré sú aktuálne v akcii dostupné už za 909 €.

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.