Black Friday začína – Tu sú tri najlepšie ponuky

Black Friday práve začína a potrvá až do 2. decembra. Mali sme možnosť nahliadnuť, čo všetko tento rok prináša, a vybrali pre vás tri najlepšie ponuky.

Internetový obchod iSTYLE už tradične v túto časť roka zaplavujú ponuky, od ktorých až prechádzajú oči. Vyberáme pre vás tieto tri.

AirPods 2 s bezdrôtovým nabíjacím puzdrom – 179 €

Najobľúbenejšie príslušenstvo od Applu tento rok dostalo aktualizáciu. Dizajn a funkcie zostali rovnaké, vynovené je však nabíjacie puzdro. Podporuje bezdrôtové nabíjanie, čo je v dnešnej dobe už takmer nutnosťou. Slúchadlá, ktoré sú nástupcom klasických Airpods, čakajú len na to, kedy si ich nasadíte!

iPhone 6s 32 GB – 299 €

Jeden z modelov poslednej série, ktorá podporuje iOS 13. Je skvelou voľbou pre všetkých, čo chcú základný iPhone za veľmi výhodnú cenu. Má všetky tie milé veci, ako sú rámček, Touch ID a tlačidlo Domov. Aj doma máme jeden z nich a funguje skvele. Pre aktuálne vlajkové lode síce nie je žiadnym súperom, ak však nehľadáte nič na profesionálne využitie, ale skôr stabilné riešenie pre každodenné úlohy, iPhone 6s bude tou správnou voľbou.

MacBook Pro 13” 128 GB – 1 099 €


Minuloročný MacBook Pro s uhlopriečkou 13 palcov a s Touch Barom prináša výkon radu Pro vo veľmi kompaktnej veľkosti a v štýlovom dizajne. Upgradovaná verzia novej línie MacBookov Pro predstavenej v roku 2016, získala mnohé vylepšenia a zbavila sa počiatočných problémov. Displej True Tone je najlepším na trhu a úložisko 128 GB je na základný model tak akurát. V aktuálnej zľave je tým najlepším rozhodnutím, aké môžete urobiť.