Blesková správa: Je tu nový iPod touch!

Apple aktualizoval iPod touch, hardvér vybavil čipom A10. Teraz dokáže zobrazovať rozšírenú realitu a ponúka až 256 GB úložiska.

Už sa o tom dlhšie hovorilo, ale málokto veril, že Apple má v roku 2019 s iPodom ešte plány. A je to tu, iPod touch dostal update!

Dizajn sa zmenil len málo, retro vyzerajúce tlačidlo Domov zostáva a 4-palcový displej sa bude hodiť tým, ktorí považujú aktuálne iPhony za nadrozmerné. 3,5 mm jack zostal tiež rovnaký a pripojiť môžete aj Bluetooth zariadenia.

8MP kamera fotí skvele, predná kamera má 1,2 MP a dokáže natáčať videá vo formáte 720p. Keďže nový iPod touch prichádza s iOS 12, môžete ho používať na skupinové hovory FaceTime, posielanie správ alebo sťahovanie aplikácií z App Storu. Potrebujete len dobré wifi pripojenie.

Nový iPod touch je vybavený čipom A10 fusion, ktorý nájdeme aj v iPhone 7 a v 6. generácii iPadu a je ideálny na každodenné používanie. Bude dostupný v šiestich farbách: ružová, strieborná, vesmírne šedá, zlatá, modrá a (PRODUCT)RED.

Zostaňte na príjme, čoskoro prinesieme ďalšie podrobnosti o novinke a jej dostupnosti.

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.