Neviete si vybaviť názov pesničky? Apple Music vám pomôže!

Určite to poznáte: v hlave vám znie pieseň, chcete si ju vypočuť na Apple Music, ale ani za svet si neviete spomenúť na názov alebo interpreta. Žiadne obavy, Apple Music vám pomôže!

Pokiaľ ju dokážete zaspievať, môžete ju aj vyhľadať, pretože iOS umožňuje vyhľadávať piesne v Apple Music podľa textov. Podobne ako Shazam, ibaže namiesto určovania skladby podľa melódie používa texty, ktoré si pamätáte.

Užívatelia s plateným aj skúšobným predplatným mali prístup k textom väčšiny piesní v Apple Music už od iOS 10. Od iOS 12 je možné vyhľadávať hudbu podľa textov, vo výsledkoch nájdete piesne a albumy podobné vyhľadávanému textu.

Vyhľadávanie podľa textu je úplne jednoduché. Otvorte aplikáciu Hudba, klepnite na Vyhľadať v pravom dolnom rohu. Pod vyhľadávacím riadkom si vyberte, či chcete prehľadať celú knižnicu Apple Music alebo len vlastnú knižnicu, a potom zadajte text do vyhľadávacieho poľa. Všimnite si, že už pri písaní sa objavujú návrhy. Pokiaľ uvidíte v skladbách hľadaný text, klepnite naň a zobrazí sa zoznam piesní, ktorý ho obsahuje.

Ak nedostanete žiadne návrhy, dopíšte text a klepnite na klávesnici na Hľadať. Na ďalšej stránke sa zobrazia návrhy skladieb, interpretov, albumov, playlistov a videí. Aj keď skladbu uvidíte v sekcii najlepších výsledkov, je lepšie venovať pozornosť časti Skladby.

V časti Skladby uvidíte jednu alebo viacero skladieb, ktoré obsahujú vyhľadaný text zobrazený tučnou kurzívou. Ak nevidíte tú správnu skladbu ani žiadnu kurzívu, klepnite na Zobraziť všetky vedľa Skladieb, aby ste zobrazili ďalšie výsledky s vyhľadávaným textom. Môžete tiež klepnúť na niektorú z piesní a kúsok si vypočuť, aby ste zistili, či je to správna skladba. Túto možnosť máte len v prípade, že máte predplatné Apple Music, inak sa zobrazí výzva, aby ste si službu predplatili.

A teraz prichádza to najlepšie… Získajte 3-mesačnú skúšobnú verziu Apple Music zdarma s iSTYLE.

Stačí klepnúť či kliknúť na tento odkaz alebo naskenovať QR kód kamerou svojho iPhonu a môžete si užívať Apple Music tri mesiace zdarma. Pokiaľ si to rozmyslíte, predplatné môžete kedykoľvek zrušiť, dokonca aj počas skúšobného obdobia.

Ponuka platí len pre nových predplatiteľov, po trojmesačnom skúšobnom období vám bude účtované štandardné mesačné predplatné.

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.