Nezabudnite si aktivovať bezplatnú skúšobnú verziu Apple TV+!

Čas letí, posledná Keynote sa konala takmer pred pol rokom a 1. november, kedy Apple spustil službu Apple TV+, akoby bol len včera. A možnosť bezplatne si vyskúšať túto službu sa za pár dní končí.

Začnime od začiatku. Apple TV+ je dostupná pre všetkých od 1. novembra 2019. Služba ponúka týždennú bezplatnú skúšobnú dobu a po nej neobmedzené predplatné za 4,99 € na mesiac, ktoré možno zdieľať prostredníctvom rodinného zdieľania.

Zákazníci, ktorí si po 10. septembri kúpili nový iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV alebo Mac, majú nárok na ročné skúšobné obdobie zdarma, pokiaľ:

si tieto zariadenia zakúpili od Applu alebo u oficiálneho predajcu, ako je iSTYLE,
je ich nové zariadenie kompatibilné s najnovším operačným systémom iOS, iPadOS, tvOS alebo macOS,
začnú bezplatné skúšobné obdobie Apple TV+ do 3 mesiacov od kúpy.

Zákazníci, ktorí ešte nezačali skúšobné obdobie, by mohli ľahko prísť o túto možnosť po 31. januári. Bola by škoda nechať si túto skvelú príležitosť ujsť, aj keby ste potom neprešli na platené predplatné.

Ak chcete aktivovať Apple TV+, otvorte aplikáciu TV na zariadení, na ktorom ste prihlásení s tým istým Apple ID, s ktorým ste aktivovali svoje nové zariadenie (ktoré vás oprávňuje na ročné skúšobné obdobie). Prvá vec, ktorú uvidíte, je táto ponuka. Začnite skúšobné obdobie a užívajte si rýchlo sa rozširujúci výber programov Apple TV.

Pripomíname, že bezplatná skúšobná verzia sa zmení na platené predplatné automaticky bez ďalšieho upozornenia. Ak by ste zvažovali zrušenie predplatného, odporúčame nastaviť si pripomienku pred ukončením jedného roku, aby vás neprekvapil bankový výpis.

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.