Stiahnite si seriály z Apple TV+ a pozerajte ich offline

Tešíte sa na dlhšiu cestu a pár hodín pokoja? Šetrite si mobilné dáta a sledujte seriály Apple TV+ offline.

Streamovacia služba Apple TV+ so svojimi originálnymi seriálmi a pohodlnými kanálmi je skvelým spôsobom, ako sledovať niečo nové. Ďalšou výhodou je, že seriály si môžete stiahnuť a sledovať ich offline. To sa vám bude hodiť najmä na dlhších cestách alebo v situáciách, keď nemáte prístup k internetu.

Ak sa chystáte niekam, kde streamovanie nie je možné, prinášame vám návod, ako si seriály stiahnuť a pozrieť neskôr offline.

Stiahnutie pre pozeranie offline

Otvorte aplikáciu Apple TV na svojom Macu alebo zariadení s iOS a vyhľadajte program, ktorý si chcete stiahnuť.

Ak je dostupný na stiahnutie, uvidíte tlačidlo sťahovania na Macu a obláčik so šípkou na iPhone alebo iPade.

Ak budete musieť sťahovanie pozastaviť, kliknite na tlačidlo sťahovania v paneli nástrojov aplikácie Apple TV na Macu a vyberte Pozastaviť sťahovania. Po kliknutí sa tlačidlo zmení na Pokračovať v sťahovaní, takže môžete sťahovanie kedykoľvek zase obnoviť.

Na iPhone alebo iPade stačí klepnúť na tlačidlo Stop. Keď budete chcieť v sťahovaní pokračovať, znova klepnite na ikonku sťahovania.

Po stiahnutí program nájdete v Knižnici aplikácie Apple TV. Podľa typu bude umiestnený medzi filmami alebo TV seriálmi v menu vľavo.

Keď si film alebo seriál budete chcieť pozrieť, jednoducho ho vyberte a spustite prehrávanie. Prajeme vám príjemné sledovanie offline!

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.