Vráťte sa do školy so skvelými zľavami v iSTYLE

September je už za rohom a s ním sa blíži aj návrat do školy. Začnite tento školský rok s úžasnými zľavami v iSTYLE a zažite skvelý semester!

Program študentských a učiteľských zliav v iSTYLE sa zameriava na poskytnutie tých najlepších zliav na kúpu nových zariadení pre študentov. Aby ste mohli v škole podať čo najlepší výkon, potrebujete profesionálne vybavenie. Či už to bude nový Mac, iPad s Apple Pencil, alebo Smart Keyboard, v našej ponuke určite nájdete tú najvhodnejšiu kombináciu.

Tento rok trvá program študentských a učiteľských zliav od 18. augusta do 26. októbra 2019 a ponúka výnimočné zľavy na množstvo produktov Applu.

Ponúkame:

  • až 12 % zľavu na MacBooky Air Retina (od €1 099) a MacBooky Pro (od €1 319),
  • až 6 % zľavu na iPady Pro (od €826), iPady Air (od €516) a iPady (6. generácie, od €328),
  • až 30 % zľavu na ďalšie počítače Mac a produkty značky Beats.

Nárok zľavu majú všetci študenti od starší ako 18 rokov s platbou kartou ISIC/ITIC alebo s potvrdením o štúdiu na aktuálny školský rok 2019/2020. Zľavy nie je možné kombinovať alebo ich využiť s ďalším zvýhodnením.

Môžete si tiež vybrať z ponuky výhodných splátkových programov pre každého. Splátky sú poskytované v spolupráci so spoločnosťou Home Credit a.s., nebo Cetelem a vypočítame vám ich v našom internetovom obchode alebo v niektorej z kamenných predajní.

Splátky môže vziať aj iná osoba než študent. V prípade nákupu na firmu na faktúre musí byť uvedené aj meno študenta zhodné s potvrdením o štúdiu/ISIC kartou. Pri nákupe na e-shope stačí do objednávky vyplniť názov spoločnosti a údaje IČO a DIČ ako fakturačnú adresu.

Ak chcete uplatniť zľavu online, zaregistrujte sa v našom internetovom obchode a v sekcií Môj účet > Nahrané súbory nahrajte obojstrannú kópiu svojej aktuálnej a podpísanej karty ISIC/ITIC alebo potvrdenie o štúdiu. Vytvoríte si tak účet, v ktorom budete môcť – po schválení – nakupovať priamo so zľavou.

Navštívte istyle.sk, uplatnite si zľavu a kúpte si svoje vysnívané zariadenia alebo navštívte niektorú z kamenných predajní, kde vám naši kolegovia poradia a pomôžu pri výbere.