WWDC23 bude 5. júna 2023

Spoločnosť Apple dnes oznámila, že svoju každoročnú konferenciu Worldwide Developers Conference (WWDC) usporiada v online formáte od 5. do 9. júna 2023, pričom v deň začatia budú mať vývojári a študenti možnosť osláviť osobne na špeciálnom zážitku v Apple Parku.

Na WWDC23, ktorá je pre všetkých vývojárov zadarmo, budú predstavené najnovšie pokroky v systémoch iOS, iPadOS, macOS, watchOS a tvOS. V rámci trvalého záväzku spoločnosti Apple pomáhať vývojárom vytvárať inovatívne aplikácie im akcia poskytne aj jedinečný prístup k inžinierom spoločnosti Apple a zoznámi ich s novými technológiami a nástrojmi, ktoré im pomôžu realizovať ich vízie. "WWDC je jedným z našich najobľúbenejších období v roku v spoločnosti Apple, pretože je to príležitosť spojiť sa s talentovanými vývojármi z celého sveta, vďaka ktorým je táto komunita taká výnimočná," povedala Susan Prescottová, viceprezidentka spoločnosti Apple pre celosvetové vzťahy s vývojármi.

Popri oznámeniach zdieľaných z kľúčovej prednášky a prezentácií o stave Únie bude tohtoročný online program zahŕňať zasadnutia, individuálne laboratóriá a príležitosti na spoluprácu s inžiniermi spoločnosti Apple a ďalšími vývojármi. Vývojári a študenti budú mať tiež možnosť zúčastniť sa 5. júna špeciálneho dňa v Apple Parku, kde budú môcť sledovať keynote a State of the Union spoločne s globálnou online komunitou.

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.