Začnite nový rok s novoročnou výzvou Apple Watch

Pre majiteľov Apple Watch začína nový rok návratom výzvy, ktorá minulý rok chýbala. Na Apple Watch sa vracia novoročná výzva „Ring in the New Year“.

Výzva aktivity sa po prvýkrát objavila v roku 2017 a pokračovala aj v roku 2018, na začiatku nového roku 2019 ale z neznámeho dôvodu chýbala. V roku 2020 sa však vracia a majitelia Apple Watch môžu očakávať, že v najbližších dňoch nájdu na svojich hodinkách oficiálne oznámenie výzvy.

Vianočné sviatky nie sú pre zdravie a kondíciu tým najlepším obdobím. Počas voľných dní ťažko odolávame horám jedla, koláčov a zákuskov a o novoročných predsavzatiach síce veľa hovoríme, ale málo z nich naozaj realizujeme.

Hodinky Apple Watch sú však pripravené postrčiť vás správnym smerom vďaka výzve „Ring in the New Year“. Čo o nej potrebujete vedieť?

Pre splnenie novoročnej výzvy musíte uzavrieť všetky tri krúžky aktivity sedem dní po sebe. To znamená postaviť sa a hýbať sa aspoň jednu minútu každú hodinu počas 12 hodín denne. Taktiež treba denne 30 minút cvičiť a každých 24 hodín splniť svoj cieľ spaľovania kalórií.

Táto výzva sa podobá odznaku Dokonalý týždeň. Môžete ju však splniť dokončením hociktorých 7 dní za sebou, kým Dokonalý týždeň musí trvať od pondelka do nedele.

Splnenie novoročnej výzvy vám prinesie špeciálny odznak a exkluzívne nálepky aktivity pre iMessage. Aby výzvu splnili, budú musieť majitelia Apple Watch uzavrieť všetky tri krúžky aktivity po dobu 7 dní.

Aby ste uzavreli všetky tri krúžky, musíte:

  • Aspoň na jednu minútu sa postaviť počas každej z 12 hodín.
  • 30 minút cvičiť.
  • Splniť svoj osobný cieľ aktívne spálených kalórií.

Výzva bude trvať od 7. do 31. januára, takže každý bude mať šancu splniť svoje novoročné predsavzatia. Majitelia Apple Watch obdržia upozornenie na novú výzvu ešte pred jej spustením.

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.