Zaspievajme si karaoke s novou funkciou aplikácie Hudba v iOS 13

A je tu najväčšia nová funkcia aplikácie Hudba v systéme iOS 13.

Natívne riešenia Applu skrátka milujeme a snažíme sa ich vyžívať čo najčastejšie. Preto sme boli z predstavenia funkcie textu skladieb nadšení.

Pribudli niektoré nové ikony a celá aplikácia má nový dizajn. Ale koho to zaujíma, keď sa teraz texty teraz zobrazujú na celej obrazovke? Aj s menším posunom, presne ako pri karaoke.

Pulzujúce pozadie, ktoré zodpovedá obalu albumu, vyzerá dobre, rovnako ako biele texty, ktoré diktujú rytmus. Naraz sa zobrazuje 3–5 riadkov, ktoré sa posúvajú s tým, ako pieseň pokračuje. V textoch môžete tiež prechádzať dopredu a dozadu, skladba bude nasledovať.

Zapnutie tejto funkcie je veľmi jednoduché. Stačí spustiť akúkoľvek skladbu v Apple Music a klepnúť na malú bublinu v ľavom dolnom rohu. Len čo to spravíte, objaví sa text, ktorý zaplní celú obrazovku.

Musíme podotknúť, že voľba zobrazenia textov funguje len s aktívnym predplatným Apple Music. Pri stiahnutej hudbe nebudú texty rozpoznané ani zobrazené. Tato možnosť funguje skvele s populárnymi piesňami, ale chýba pri niektorých menej známych titulov. Dúfajme, že čoskoro bude k dispozícii pri všetkých.

Jediná nevýhoda je, že texty skladieb sa zobrazujú, len keď ste pripojení na internet. Aj keď si piesne stiahnete pre počúvanie offline, texty sa zobrazovať nebudú. Aspoň zatiaľ.

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.