Apple Arcade - Stovky hier, jedno predplatné

Apple Arcade ponúka tie najlepšie a najzaujímavejšie herné tituly nielen pre iPhone. Svojou ponukou sa zameriava skôr na kvalitu ako na kvantitu a je to poznať. Aj tak tam na teba práve teraz čaká viac ako 200 starostlivo vybraných herných titulov. S nami si Arcade teraz môžeš navyše vyskúšať na 3 mesiace zadarmo.

Ak sa pozrieme na posledných 10 rokov herného priemyslu, tak je zrejmé, že trh s počítačovými hrami prešiel ohromnú cestu a teraz sa nachádza niekde diametrálne inde ako pred rokmi. Dokonca sa dá povedať, že počítače už netvoria herný monopol, pretože sa k nim postupne pridali chytré telefóny a tablety. To, čo si ešte nedávno hral na najnovšej hernej konzole alebo na najnašliapanejšom počítači, si dnes s prehľadom zahráš v úžasne prepracovanej grafike odkiaľkoľvek za pomoci tvojho iPhonu.

Apple Arcade ingyen

Nová doba hier je tu

Tiež si pamätáš doby, kedy si si musel kupovať hru za hrou za plnú cenu? Tá doba už je tiež trošku za nami a teraz je tou pravdepodobne najpopulárnejšou cestou hranie veľkého počtu hier za jeden pevný mesačný poplatok. A presne tak funguje aj Apple Arcade, ktorý nielenže ponúka široký zoznam hier, ale vďaka rodinnému zdieľaniu umožňuje využívať službu až piatim osobám bez nutnosti aktívneho pripojenia k internetu.

Pre Apple je to samozrejme jasné riešenie, pretože je zastúpený takmer na všetkých svojich platformách, kde sa dá hrať. Apple Arcade je k dispozícii na iPhone, iPade, ale dokonca aj na Macu alebo Apple TV. Všetky tieto platformy sú ľahko prepojiteľné, takže pokiaľ začneš hrať na televízii a na chvíľku si odskočíš, môžeš potom v pohode pokračovať napríklad na iPade.



Tie najlepšie tituly

Ako sme už spomenuli v úvode, Apple pri službe Arcade veľmi starostlivo dbá na tituly, ktoré sa do jej výberu dostanú. Jedná sa tak predovšetkým o tie maximálne graficky najpútavejšie, zároveň najhrateľnejšie a tiež kompatibilne komplexné, aby si si jednu hru zahral v rovnakej kvalite na všetkých zariadeniach.

Apple sa pri výbere hier pre Arcade spolieha na to najlepšie. Nájdeš tam napríklad tituly priamo od Apple Originals, ktoré sú pre Arcade špecifické, a kde ide príkladom napríklad hra NBA 2K22, ktorá bola vytvorená špeciálne pre samotný Apple. Potom tiež Star Trek: Legends a The Oregon Trail. Rayman Mini, Asphlat 8 a Atlo's Adventrue, ktoré sú zaručene známe hity z herného sveta, ale na zozname je napríklad aj Sonic Dash+, Lego Star Wars Castway a Disney Melee Mania. Medzi zastúpené kategórie hier patria hlavolamy, stratégie, adventúry, simulátory, doskové, kartové, športové a ďalšie.



Jedným z najzákladnejších rysov Apple Arcade je vyhnúť sa modelom mikroplatieb, ktoré sú v súčasnej dobe úplne bežné, rovnako ako neustále vyskakujúce otravné reklamy, ktoré sa do hier veľmi často premietajú. To sa ti s Apple Arcade jednoducho nestane. Za jeden mesačný poplatok 139 Kč máš na výber z mnohých hier, ktoré nie sú sprevádzané reklamou a nemusíš si ani priplácať za ďalšie herné predmety alebo vylepšenia zručností.

Neváhaj a vyskúšaj

Apple Arcade je zaujímavá služba nielen preto, že už teraz ponúka ohromné ​​množstvo skvelých hier, ktoré sú k dispozícii na takmer každom produkte Apple, ale aj preto, že sa jej zoznam každý týždeň pravidelne rozširuje, takže je nekonečným zdrojom zábavných a vzrušujúcich hier. Chceš si to vyskúšať? Nie je problém. Jediné, čo potrebuješ je mať založené Apple ID a vhodné zariadenie, takže iPhone, iPad, Mac alebo Apple TV. Kód je k dispozícii aj tým, ktorí službu využívali už skôr. Tak neváhaj a vyskúšaj to. My sa s Apple Arcade bavíme skvele.


Apple Arcade na 3 mesiace zadarmo!


Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.