MagSafe Battery Pack – vychytávka plná energie pre tvoj iPhone

Aj keď sa výdrž batérie pri nových telefónoch predlžuje, stále sa stáva, že energia dôjde v najmenej vhodný okamih. A práve v taký moment prichádza na rad záchrana pre tvoj iPhone - MagSafe Battery Pack. Rýchle doplnenie energie bude otázkou minút.

Čo je MagSafe Battery Pack

Battery pack je obľúbený gadget z rodiny MagSafe, ktorý prichytíš na chrbát iPhonu. Tento takzvaný „batoh“ slúži ako powerbanka, ktorá priebežne dobíja batériu telefónu. Ideálne, ak nablízku nie je klasická nabíjačka a ty nutne potrebuješ používať iPhone ďalej.

Fungovanie tejto bezdrôtovej powerbanky je jednoduché. Akonáhle MagSafe Battery Pack pripevníš k iPhonu, začne automaticky nabíjať. Zariadenie môže nabíjať iPhone s rýchlosťou až 5 W, čo je pomalšie ako klasická drôtová nabíjačka, ale pre základné použitie bohato stačí.

Apple však pomalšiu rýchlosť nabíjania vyvažuje iným benefitom – umožňuje vytvorenie štandardnej MagSafe nabíjačky z tohto zariadenia. Pokiaľ pripojíš MagSafe Battery Pack k dostatočne výkonnému adaptéru (aspoň 20 W), môžeš nabíjať svoj iPhone rýchlosťou až 15 W, čo je klasická nabíjacia rýchlosť. Pre nabitie powerbanky použi lightning kábel a zapoj do adaptéra.

Prečo si zaobstarať MagSafe Battery Pack

Výhody MagSafe Battery Pack sú zrejmé. Ide o ľahko použiteľné, prenosné príslušenstvo, ktoré ti poskytne ďalšiu energiu, keď baterka nečakane vypovie službu. Navyše vďaka magnetom nemusíš mať obavy, že táto externá batéria vypadne alebo sa inak oddelí.

MagSafe Battery Pack je veľmi kompaktné a ľahké zariadenie, čo z neho robí ideálny doplnok na cestách alebo každodenné použitie. Využijú ho všetci majitelia iPhonu 12 a novších. Ideálny, pokiaľ vlastníš iPhone 13, iPhone 14 alebo radu týchto modelov ako napríklad iPhone 14 Pro alebo iPhone 14 Pro Max.

Bezdrôtové nabíjanie je budúcnosť

O popularite bezdrôtových nabíjačiek svedčí ich veľké množstvo a rôzne druhy. Dnes už môžeš na jednej nabíjačke dopĺňať energiu pokojne až 3 zariadením naraz. Napríklad to umožňuje nabíjačka MagSafe nabíjačka Belkin BOOSTCHARGE PRE 3v1, ktoré nabije iPhone, AirPods a Apple Watch.

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.