Speck iPhone 11 Pro Max Presidio Pro футрола

SKU
conf-speck-presidio-pro-case-for-iphone-11-pro-max-mk
 

Dostupnosť

DETAILY

Антимикробијална технологија
Microban® aнтимикробната технологија ја заштитува Вашата футрола од зголемување на бројот на бактерии. Направена од два слоја за максимална заштита. Тенката двослојна силиконска футрола и заштитната бариера IMPACTIUM ™ го штитат Вашиот телефон.
"Raised BEZEL screen protection"
Дава дополнителна заштита на телефонот од гребење и оштетување ако телефонот ви падне на предниот дел.
Заштита од 3 метри пад со IMPACTIUM ™ шок бариера

Материјалот IMPACTIUM ™ е направен да го апсорбира ударот и да го распрсне шокот. Пад од 3 метри направен повеќе пати од независни лаборатории за да се обезбеди супериорна заштита.

Technické informácie

Výpredaj
No
Veľkosť
No
Výrobca
Speck
Farba
čierna
Materiál
Polykarbonát, TPE (Thermoplastic Elastomers)
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone 11 Pro Max
Výrobca
Speck
Farba
ružová
Materiál
Polykarbonát, TPE (Thermoplastic Elastomers)
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone 11 Pro Max
Výrobca
Speck
Farba
matne svetlo modrá
Materiál
Polykarbonát, TPE (Thermoplastic Elastomers)
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone 11 Pro Max
Výrobca
Speck
Farba
tmavo modrá
Materiál
Polykarbonát, TPE (Thermoplastic Elastomers)
Typ puzdra
Zadný kryt
Kompatibilita
iPhone 11 Pro Max

Product declaration