Používajte kláves Command (⌘) na Macu efektívnejšie

Klávesové skratky, ktoré podporuje väčšina operačných systémov i aplikácií, vám pomáhajú zvýšiť efektivitu. Vďaka nim môžete všetky úkony vykonať okamžite.

Ako používať funkcie kontinuity Handoff, univerzálnu schránku a mobilné hovory na iPhone

iPhone, iPad a Mac sú zariadenia s rôznymi rozhraniami, ale vďaka funkciám kontinuity ich môžete používať súčasne a plynulo medzi nimi prechádzať.

Ako si vybrať správny tréning s Apple Watch

Pohyb a šport sú dôležitou súčasťou zdravého životného štýlu. Necvičte len tak, sledujte a merajte svoje tréningy, aby ste sa mohli zlepšovať.

App Store – Príbeh úspechu

Náš najobľúbenejší online hub aplikácií, App Store, otvoril svoje virtuálne brány presne pred jedenástimi rokmi, 10. júla 2008. Jedenáste narodeniny sú skvelou príležitosťou ponoriť sa do histórie a ohliadnuť sa na jeho neuveriteľne úspešnú cestu.

MacBook Air a MacBook Pro boli aktualizované!

MacBook Air, naposledy updatovaný minulý rok, dostal teraz tichú aktualizáciu. Základný model MacBooku Pro sa stal výkonnejší a dostal Touch Bar.

Strava – Nakreslite pri behu tyranosaura rexa

Áno, je to tak, pokiaľ ste dostatočne tvoriví, môžete v aplikácii Strava pri behaní nakresliť tyranosaura rexa. Alebo hocičo iné. Pozrime sa na túto športovú aplikáciu bližšie.

Ako nakalibrovať hodinky Apple Watch

Používate svoje Apple Watch pri tréningoch a športe? Potom by ste mali venovať chvíľu kalibrácii hodiniek, aby merali čo najpresnejšie.

iMessage – všetko, čo ste chceli vedieť o natívnej službe posielania správ od Applu

Apple predstavil vlastnú službu pre posielanie správ v roku 2011 spolu s aplikáciou Správy, ktorá nahradila iChat v iOS 5 a OS X Mountain Lion. Vďaka iMessage môžu užívatelia posielať správy ďalším majiteľom Apple zariadení zdarma len s využitím mobilných dát.

Dosiahnite maximálne presné merania na Apple Watch

Inteligentné hodinky Apple Watch vám pomáhajú určiť ciele aktivity na základe vašich osobných údajov. Pomocou nasledujúcich trikov zvýšite presnosť merania vašich Apple Watch.

Kancelársky balík iWork dostal s aktualizáciou nové funkcie

Apple aktualizáciou rozšíril aplikácie Numbers, Keynote a Pages, súčasti kancelárskej sady iWork, o skvelé nové funkcie v macOS i iOS.

Apple Pay je oficiálne dostupný aj na Slovensku

Konečne sme sa dočkali a mobilný platobný systém Applu dorazil aj Slovensko. Poďme sa spolu pozrieť, ktoré banky momentálne Apple Pay podporujú a ako službu používať.

Vyšla prvá verejná beta verzia macOS Catalina

Po iOS 13 a iPadOS tu máme aj novú verziu macOS pre tých, ktorí sa chcú zbaviť iTunes a otestovať nový systém. Ostatné operačné systému sú k dispozícii na beta testovanie len na pozvánku.

Items 169 to 180 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.