Sign in with Apple – Najdôležitejšie otázky a odpovede

Jednou z najväčších noviniek, ktoré Apple v oblasti bezpečnosti tento rok predstavil, je funkcia Sign in with Apple.

Ako zapnúť tmavý režim na zariadeniach s iOS

Tmavý režim sa konečne dostal do iPhonu a iPadu s novými systémami iOS 13 a iPadOS. Keď si ho zapnete, systémové aplikácie a prvky rozhrania, ako sú hlásenia a widgety, získajú tmavší odtieň od tmavo šedej po čiernu.

Dorazil watchOS 6!

Spolu s iOS 13 vydal Apple watchOS 6, nový operačný systém pre Apple Watch Series 3, 4 a 5. Už teraz si môžete dať hodinky na nabíjačku a stiahnuť si ho.

Vyšiel iOS 13 a môžete si ho stiahnuť

Deň, na ktorý sme čakali od konferencie WWDC, konečne nastal. Vyšla najnovšia verzia mobilného operačného systému Applu. Po viacerých beta verziách majú teraz možnosť stiahnuť si oficiálnu verziu do svojho iPhonu všetci užívatelia.

Prichádzajú hodinky Apple Watch Series 5

Ponúkajú množstvo vylepšených funkcií, ale bez zásadného updatu.

Apple predstavil iPad 7. generácie

Predstavitelia spoločnosti niekoľkokrát zdôraznili, že by radi rozostrili deliacu čiaru medzi laptopmi a tabletmi, a iPad 7. generácie je pre to dokonalým nástrojom.

Apple predstavil nový iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max

Apple odhalil svoju ponuku iPhonov pre tento rok. Znova boli predstavené tri nové zariadenia spolu s mnohými aktualizovanými funkciami a vylepšeniami.

Ako napísať novú správu a používať Rukopis na Apple Watch

Okrem zobrazenia predchádzajúcich správ môžete na hodinkách Apple Watch začať aj novú konverzáciu. A pomocou funkcie Rukopis môžete správu napísať aj ručne.

Naspäť do školy: Najlepšie aplikácie pre rodičov

September je ideálny mesiac, kedy si lepšie zorganizovať každodenný život, čo je dôležité najmä pre rodičov predškolákov a školopovinných detí. Dajte zbohom prázdninám, dlhým letným večerom, kedy sa nemusí ísť spať, a privítajte do svojho života viac poriadku a usporiadania.

Bleskové správy: Keynote sa bude tento rok konať 10. septembra

Apple rozposlal pozvánky a oficiálne potvrdil dátum tohtoročnej Keynote.

Vráťte sa do školy so skvelými zľavami v iSTYLE

September je už za rohom a s ním sa blíži aj návrat do školy. Začnite tento školský rok s úžasnými zľavami v iSTYLE a zažite skvelý semester!

Premeňte svoje Apple Watch na budík

Režim nočný stolík a aplikácia Budíky na vašich inteligentných hodinkách sú dokonalou kombináciou, ktorá premení Apple Watch na digitálny budík.

Items 145 to 156 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.