Sila nás sprevádza – Testovali sme nový Mac Pro a Pro Display XDR

Nedávno sme mali príležitosť niekoľko dní obdivovať a testovať nový Mac Pro s displejom Pro Display XDR.

Apple oslavuje Medzinárodný deň žien

Čerstvo uverejnené video na stránkach Applu oslavuje blížiaci sa sviatok zábermi úspešných žien, nechýba ani Queen B.

12 klávesových skratiek v Safari, ktoré by ste mali poznať

Safari je nepochybne energeticky najúspornejší prehliadač dostupný pre Mac, takže je rozumné ho používať, najmä v situáciách, kedy je váš laptop odkázaný na batériu.

Ako aktualizovať aplikácie na iPhone s iOS 13 a iPade s iPadOS 13

V iOS 13 a iPadOS 13 sa proces aktualizácie aplikácií trochu zmenil. Poďme sa pozrieť ako.

Ako stíšiť hovory a správy z neznámych čísel na iPhone s iOS 13

iOS 13 priniesol nové nastavenie, ktoré chráni majiteľov zariadení Apple pred nechcenými hovormi a spamom tým, že automaticky presmeruje hovory z neznámych čísel rovno do odkazovača.

Ako sa Apple Watch hodia do vášho života?

Inteligentné hodinky Applu sú súčasťou jeho palety produktov od roku 2015. Za posledných takmer päť rokov sa stali jedným z najobľúbenejších kúskov príslušenstva. Pokiaľ uvažujete nad kúpou, pomôžeme vám rozhodnúť sa, či toto zariadenie nájde miesto aj vo vašom živote.

Ako rýchlo zdieľať fotky z iPhonu prostredníctvom odkazu

Nikto nemá rád megabajtové prílohy v e-maili, preto iOS 12 umožňuje rýchle zdieľanie fotiek z iPhonu generovaním odkazov v štýle Dropboxu. Tie si potom môžu ľudia otvoriť a kedykoľvek stiahnuť.

Pridávajte svoje obľúbené emoji rýchlejšie vďaka klávesovým skratkám

Ak v komunikácii na iPhone alebo iPade stále zápasíte s používaním rozkošných digitálnych symbolov emoji, potom ste tu na správnom mieste. V tomto článku sa dozviete, ako môžete v iOS pomocou klávesových skratiek pridávať svoje obľúbené emoji rýchlejšie.

Ako posielať správy Digital Touch z iPhonu

Možnosť posielať správy Digital Touch – kresby, klepnutia alebo tlkot srdca – bola jednou z prvých funkcií Apple Watch. Všetky tieto komunikačné funkcie sa stali také obľúbené, že Apple pre ne rozšíril podporu. Dostupné sú aj na vašom iPhone a iPade.

Aký je rozdiel medzi zbavením sa aplikácie a jej vymazaním v iOS

Dochádza vám v iPhone miesto? Máte príliš veľa aplikácií? Možno ste si ich nainštalovali kopec, ale mnohé z nich nikdy nepoužili.

Ako používajú iPad profesionálni umelci

Zozbierali sme pre vás niekoľko úžasných videí, ktoré odhaľujú, ako umelci vytvárajú pomocou iPadu čarovné diela.

Ako zmeniť zvonenie iPhonu na melódiu, ktorá vám vyhovuje

Aj keď mnoho ľudí vie, ako na iPhone zmeniť nastavenia, ako je zvonenie, pre čerstvých majiteľov iPhonu to nemusí byť samozrejmosť. Tento návod je pre užívateľov, ktorí začali iPhone používať nedávno a potrebujú trochu pomôcť s nastaveniami.

Items 61 to 72 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.