Oplatí sa prejsť na iPhone 15?

Prišiel nový iPhone, ktorý sa v mnohých dôležitých oblastiach zlepšil, a tak sa ponúka otázka, kto by mal uvažovať o inovácii svojho staršieho modelu.

11 najkrajších Apple Stores

Apple stores sú po estetickej stránke jednoducho dokonalé. Poďme sa pozrieť na vydarené Apple store budovy. Nevedeli sme, ktorý vybrať najskôr. Celkom ich je vo svete okolo 400, ale my ich vyberáme 11 naj.

Spájame sily💪🏻

iSTYLE sa spája s m:zone. Svoju pôsobnosť tak rozširuje na šesť predajní na Slovensku a 61 v strednej a východnej Európe

Apple predstavil nové iPhony a Apple Watch

Poď sa pozrieť na prehľad najnovších produktov.

Ekosystém Apple

Ekosystém Apple – jeden z najlepších dôvodov, prečo práve Apple. Žiadna iná firma sa nemôže pochváliť tak geniálnym prepojením zariadenia.

História iPhone II. časť

V prvej časti sme sa bavili o modeloch iPhonov od roku 2007 až do roku 2016. Sľúbili sme si pokračovanie, tak tu je.

História iPhone I. časť

Vzhľadom k blížiacemu sa novému iPhone sa poďme pozrieť na trochu histórie. Teraz je to 16 rokov od vydania prvého iPhone. Históriu rozdelíme do dvoch častí, na iPhone 7 a novšie sa môžeš tešiť v ďalšom článku.

iPadOS 17 posúva prácu s PDF a umožní spolupracovať v skupine

Noviniek z tohtoročného WWDC je mnoho. Tie v iPad OS 17 ale každopádne potešia všetkých, ktorí na iPade aspoň občas pracujú s PDF súbormi. Vďaka vylepšeniam chystaným pre jesenný iPadOS 17 to totiž bude zase o niečo jednoduchšie.

Safari v MacOS Sonoma: pracovné profily aj webové aplikácie

Najrýchlejší a druhý najpoužívanejší prehliadač Safari dostane s jesenným updatom množstvo nových funkcií. Čo presne to prinesie používateľom?

Apple Watch v novom: Jednoduchšie sledovanie fyzického aj duševného zdravia

Používaš na trackovanie svojich športových aktivít a celkového zdravia Apple Watch? S pripravovaným updatom watchOS 10, ktorý by mal prísť na jeseň, dostanú hneď niekoľko nových funkcií. Poďme sa na ne pozrieť.

AirTag budeš po novo môcť zdieľať až s piatimi ľuďmi

Lokátor od Apple, ktorý pomáha nájsť stratené kľúče, peňaženku, auto na parkovisku alebo napríklad aj stan na festivale, môžeš novo zdieľať so svojimi blízkymi.

Apple TV integruje FaceTime a mieri do zasadačiek

Videokonferencie budú zase o niečo jednoduchšie. Na júnovej WWDC totiž Apple predstavil nové funkcie svojej Apple TV, vďaka ktorým spustíš plnohodnotný videohovor za pár sekúnd a bez nutnosti investovať do drahých zariadení. Na aké novinky sa môžeš tešiť?

Items 13 to 24 of 230 total

Page