História iPhone I. časť

Vzhľadom k blížiacemu sa novému iPhone sa poďme pozrieť na trochu histórie. Teraz je to 16 rokov od vydania prvého iPhone. Históriu rozdelíme do dvoch častí, na iPhone 7 a novšie sa môžeš tešiť v ďalšom článku.

iPadOS 17 posúva prácu s PDF a umožní spolupracovať v skupine

Noviniek z tohtoročného WWDC je mnoho. Tie v iPad OS 17 ale každopádne potešia všetkých, ktorí na iPade aspoň občas pracujú s PDF súbormi. Vďaka vylepšeniam chystaným pre jesenný iPadOS 17 to totiž bude zase o niečo jednoduchšie.

Safari v MacOS Sonoma: pracovné profily aj webové aplikácie

Najrýchlejší a druhý najpoužívanejší prehliadač Safari dostane s jesenným updatom množstvo nových funkcií. Čo presne to prinesie používateľom?

Apple Watch v novom: Jednoduchšie sledovanie fyzického aj duševného zdravia

Používaš na trackovanie svojich športových aktivít a celkového zdravia Apple Watch? S pripravovaným updatom watchOS 10, ktorý by mal prísť na jeseň, dostanú hneď niekoľko nových funkcií. Poďme sa na ne pozrieť.

AirTag budeš po novo môcť zdieľať až s piatimi ľuďmi

Lokátor od Apple, ktorý pomáha nájsť stratené kľúče, peňaženku, auto na parkovisku alebo napríklad aj stan na festivale, môžeš novo zdieľať so svojimi blízkymi.

Apple TV integruje FaceTime a mieri do zasadačiek

Videokonferencie budú zase o niečo jednoduchšie. Na júnovej WWDC totiž Apple predstavil nové funkcie svojej Apple TV, vďaka ktorým spustíš plnohodnotný videohovor za pár sekúnd a bez nutnosti investovať do drahých zariadení. Na aké novinky sa môžeš tešiť?

Najnovší Apple softvér bol predstavený - WWDC 23 prehľadne

Apple nás nešetril a predstavil hneď niekoľko zásadných noviniek. Aké? Pozri sa s nami na to najzaujímavejšie.

Apple predstavil nové produkty - WWDC 2023

Apple na WWDC 23 ohromil svet predstavením svojich najnovších produktov. Ktoré sú to?

Veľký špeciál - Ako na najúžasnejšie fotky priamo z iPhonu #2

Pokračujeme ďalej a nadviažeme na minulý článok, v ktorom sme si ukázali základy nastavenia fotenia alebo nahrávania pomocou iPhonu. Dnes sa na to pozrieme trošku viac dopodrobna.

Veľký špeciál - Ako na najúžasnejšie fotky priamo z iPhone

S prichádzajúcou jarou a letom sme si povedali, že ti ukážeme všetky zákutia fotenia a natáčania s najnovšími iPhonami. Pripravili sme si pre teba obsiahle a detailné predstavenie všetkých funkcií fotoaparátu, ktorý sa právom radí medzi tie najlepšie na trhu.

Apple má plán do roku 2025 odstrániť z atmosféry 1 milión ton oxidu uhličitého ročne

Nový fond spoločnosti Climate Asset Management prináša ďalšiu možnosť, ako si zaistiť vysoko účinné, škálovateľné kompenzácie za odstraňovanie uhlíka z prírody.

MagSafe Battery Pack – vychytávka plná energie pre tvoj iPhone

Aj keď sa výdrž batérie pri nových telefónoch predlžuje, stále sa stáva, že energia dôjde v najmenej vhodný okamih. A práve v taký moment prichádza na rad záchrana pre tvoj iPhone - MagSafe Battery Pack. Rýchle doplnenie energie bude otázkou minút.

Items 13 to 24 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.