Otestovali sme nový 16-palcový MacBook Pro – Skvelý výkonný stroj je späť!

S napätím sme očakávali ohlásenie nového MacBooku Pro, o ktorom kolovalo množstvo rozporuplných zákulisných informácií, čo naše očakávania ešte zvýšilo. Podarilo sa mu naplniť ich? Samozrejme!

Ako rozumieť prehľadom Času pred obrazovkou na Macu

Ak ste si na Macu nastavili Čas pred obrazovkou či už pre seba, alebo pre svoje dieťa, pravdepodobne ste využili limity aplikácií, naplánované časy odpočinku, obmedzenia obsahu alebo všetky tri možnosti spolu. Ďalšou skvelou súčasťou funkcie Čas pred obrazovkou sú prehľady.

Ako skontrolovať a používať zámok aktivácie na Macu

Funkcia Zámok aktivácie bráni spusteniu Macu, a tým pomáha chrániť vaše súkromie v prípade straty alebo krádeže vášho počítača.

Ako používať Apple Pay na webe na Macu

Prostredníctvom Touch ID na vašom MacBooku Air alebo MacBooku Pro, na iPhone alebo na Apple Watch môžete bezpečne nakupovať na webe pomocou Apple Pay – najbezpečnejšej platobnej služby!

Užívatelia Macov patria medzi najproduktívnejších zamestnancov

Podľa IBM sú zamestnanci, ktorí sa rozhodli pracovať na Macoch, nielen produktívnejší, ale aj lojálnejší k svojmu zamestnávateľovi ako tí, ktorí používajú počítače s Windows.

Ako posielať heslá zariadeniam a kontaktom cez AirDrop

iOS 12 a macOS 10.14 Mojave priniesli skvelú funkciu, ktorá umožňuje bezdrôtovo posielať uložené heslá stránok alebo aplikácií z jedného iPhonu, iPadu alebo Macu na zariadenie v blízkosti. Postará sa o to AirDrop – patentovaná funkcia Applu pre zdieľanie súborov medzi užívateľmi.

Ako nastaviť a používať funkciu Odpovedať správou na iPhone

Viete, aké to je, keď vám niekto volá a vy nemôžete hovor prijať. Možno ste práve na pracovnom stretnutí, šoférujete alebo u lekára. Váš iPhone vám ale ponúka praktický spôsob, ako volajúcemu odpovedať vopred vytvorenou správou. Táto funkcia sa volá Odpovedať správou a tu je návod, ako ju nastaviť a používať.

Apple vydal 16-palcový MacBook Pro

Najväčší a najvýkonnejší člen rodiny MacBookov Pro na nás urobil dojem svojimi úžasnými špecifikáciami. Nádherný displej, šesť reproduktorov, 8-jadrový procesor a nová klávesnica.

Neviete si vybaviť názov pesničky? Apple Music vám pomôže!

Určite to poznáte: v hlave vám znie pieseň, chcete si ju vypočuť na Apple Music, ale ani za svet si neviete spomenúť na názov alebo interpreta. Žiadne obavy, Apple Music vám pomôže!

Ako zmeniť veľkosť ikon na iPade

Redizajnovaná plocha v iPadOS vyzerá skvele, môžete si dokonca vybrať, či chcete mať na nej väčšie ikony, ktoré budú mať medzi sebou viac miesta, alebo menšie, aby sa vám ich na plochu zmestilo viac.

Stiahnite si seriály z Apple TV+ a pozerajte ich offline

Tešíte sa na dlhšiu cestu a pár hodín pokoja? Šetrite si mobilné dáta a sledujte seriály Apple TV+ offline.

Beats Solo Pro – Slúchadlá navrhnuté Applom

Je možné, že sa slúchadlá Beats v posledných rokoch nevyznačovali geniálnym dizajnom alebo že v ich zvuku bolo príliš veľa basov. Teraz sú tu však Beats Solo Pro. Podľa nás je tu v šate Beats prezentovaná naozaj kvalitná vývojárska práca Applu.

Items 109 to 120 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.