Ako používať Touch ID na MacBooku Air a MacBooku Pro

Touch ID je integrovaný systém ochrany súkromia od Applu slúžiaci na odomykanie zariadení a autorizáciu nákupov a Apple Pay. Najprv bol predstavený pre iPhone, ale na MacBookoch Air a MacBookoch Pro funguje viacmenej rovnako.

Ako zmeniť obnovovaciu frekvenciu displeja nového 16-palcového MacBooku Pro

Nový 16-palcový MacBook Pro je prvým notebookom od Applu, ktorý má nastaviteľnú obnovovaciu frekvenciu. To je obzvlášť praktické pri strihaní a úpravách videa. Po prvýkrát môžete prispôsobiť displej MacBooku Pro snímkovej frekvencii videa, ktoré pozeráte alebo editujete.

Aký je nový 16-palcový MacBook Pro? Test

Pri testovaní nového 16-palcového MacBooku Pro sme si nemohli nechať ujsť príležitosť urobiť niekoľko benchmarkových testov.

Ste závislí od svojho mobilného telefónu?

Nebezpečnosť používania mobilného telefónu počas šoférovania je veľmi častou a diskutovanou témou. O chodcoch s telefónmi v rukách sa hovorí menej často, sú však tiež ohrození, ale keď iným spôsobom. Podľa odborníkov je najlepším ukazovateľom závislosti, keď svoj telefón neodložíte takmer pri žiadnej príležitosti.

Black Friday začína – Tu sú tri najlepšie ponuky

Black Friday práve začína a potrvá až do 2. decembra. Mali sme možnosť nahliadnuť, čo všetko tento rok prináša, a vybrali pre vás tri najlepšie ponuky.

Urednije, transparentnije i jednostavnije za korištenje

Operačný systém macOS Catalina priniesol užívateľom nový jednoduchý spôsob, ako spravovať informácie o svojom účte Apple ID. Na jednom mieste tak môžu zmeniť svoje meno, telefón a email, skontrolovať platobné údaje i doručovaciu adresu a spravovať všetky svoje zariadenia.

Otestovali sme nový 16-palcový MacBook Pro – Skvelý výkonný stroj je späť!

S napätím sme očakávali ohlásenie nového MacBooku Pro, o ktorom kolovalo množstvo rozporuplných zákulisných informácií, čo naše očakávania ešte zvýšilo. Podarilo sa mu naplniť ich? Samozrejme!

Ako rozumieť prehľadom Času pred obrazovkou na Macu

Ak ste si na Macu nastavili Čas pred obrazovkou či už pre seba, alebo pre svoje dieťa, pravdepodobne ste využili limity aplikácií, naplánované časy odpočinku, obmedzenia obsahu alebo všetky tri možnosti spolu. Ďalšou skvelou súčasťou funkcie Čas pred obrazovkou sú prehľady.

Ako skontrolovať a používať zámok aktivácie na Macu

Funkcia Zámok aktivácie bráni spusteniu Macu, a tým pomáha chrániť vaše súkromie v prípade straty alebo krádeže vášho počítača.

Ako používať Apple Pay na webe na Macu

Prostredníctvom Touch ID na vašom MacBooku Air alebo MacBooku Pro, na iPhone alebo na Apple Watch môžete bezpečne nakupovať na webe pomocou Apple Pay – najbezpečnejšej platobnej služby!

Užívatelia Macov patria medzi najproduktívnejších zamestnancov

Podľa IBM sú zamestnanci, ktorí sa rozhodli pracovať na Macoch, nielen produktívnejší, ale aj lojálnejší k svojmu zamestnávateľovi ako tí, ktorí používajú počítače s Windows.

Ako posielať heslá zariadeniam a kontaktom cez AirDrop

iOS 12 a macOS 10.14 Mojave priniesli skvelú funkciu, ktorá umožňuje bezdrôtovo posielať uložené heslá stránok alebo aplikácií z jedného iPhonu, iPadu alebo Macu na zariadenie v blízkosti. Postará sa o to AirDrop – patentovaná funkcia Applu pre zdieľanie súborov medzi užívateľmi.

Items 109 to 120 of 230 total

Page