Ako nastaviť Rodinné zdieľanie

Natívna možnosť Rodinného zdieľania je súčasťou ekosystému Applu už od iOS 8. Umožňuje vám zdieľať s priateľmi a rodinou zakúpenú hudbu, knihy, filmy a aplikácie.

Ovládnite umenie novej swipe klávesnice

Nová klávesnica Apple QuickType bola predstavená s iOS a iPadOS 13 pre iPhone a iPad. Tento typ klávesnice umožňuje písanie gestami, pri ktorom sa posúvate od jedného písmena k druhému súvislým pohybom.

Vyšiel systém macOS Catalina

Okrem iOS a iPadOS sme netrpezlivo očakávali aj verziu macOS 10.15 s názvom Catalina.

Ako na Macu zabrániť automatickému spúšťaniu aplikácií po štarte

Je niekoľko aplikácií, ktoré asi chcete otvoriť, len čo zapnete Mac alebo sa doň prihlásite. Ak ho používate na prácu, môžete napríklad chcieť, aby sa hneď spustil Slack a vy ste mohli komunikovať s kolegami. Ak sa vám však otvárajú aplikácie, ktoré nepotrebujete, je niekoľko spôsobov, ako to zmeniť.

Ako v aplikácii Mail zablokovať odosielateľov, aby vám nemohli posielať e-maily

Množstvo e-mailov, ktoré dostávame, je niekedy také veľké, že je ťažké si udržať prehľad. Keď sa k tomu ešte pridá spam, situácia je ešte horšia. Nechcené e-maily môžete síce presunúť do koša, to však nezabráni tomu, aby prichádzali ďalšie.

Upravte svoje fotografie v aktualizovanej aplikácii Fotky

Jednou z najužitočnejších noviniek systému iOS 13 je prerobený editor fotografií v aplikácii Fotky. Ako funguje?

Využite funkcie multitaskingu nového systému iPadOS

Vďaka multitaskingu môžete v novom iPadOS pracovať v dvoch aplikáciách naraz, odpovedať na e-maily pri sledovaní videa či prepínať medzi aplikáciami pomocou gest.

Zaspievajme si karaoke s novou funkciou aplikácie Hudba v iOS 13

A je tu najväčšia nová funkcia aplikácie Hudba v systéme iOS 13.

Nová aplikácia Aktivita: Objavte Trendy Aktivity

Systém iOS 13 je skvelou správou pre každého nadšenca zdravého životného štýlu vďaka úplne prepracovanej aplikácii Zdravie. Aplikácia Aktivita ruka v ruke so Zdravím zbiera veľmi zaujímavé údaje a teraz ich prezentuje ešte sofistikovanejším a praktickejším spôsobom, aby vám pomohla dostať sa do formy. Na čom vývojári Applu pracovali?

Apple vydal tvOS 13

Aj keď sa Apple TV nedočkala výrazných zmien, najlepšou správou sú prichádzajúce služby. Okrem nich má tvOS 13 niekoľko nových užívateľsky príjemných funkcií a vylepšený dizajn.

Vyšiel iOS 13.1!

Týždeň po oficiálnom vydaní nového operačného systému tu máme prvú aktualizáciu, ktorá zahŕňa všetky funkcie, ktoré v iOS 13 zatiaľ chýbali.

Dorazil iPadOS 13.1!

Veľké rozdelenie práve nastalo. iPady, na ktorých doteraz bežal iOS, budú mať odteraz vlastný, aj keď veľmi podobný operačný systém.

Items 133 to 144 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.