Vyskúšali sme nové AirPods Pro. Aké sú?

Možno to nie je láska na prvý pohľad, ale rozhodne je to láska na prvé použitie. Tu sú naše prvé dojmy z najnovšieho Pro zariadenia od Applu – AirPods Pro.

Vyskúšajte zdarma predplatné Apple TV+!

Prvého novembra bola Apple TV+ spustená aj na Slovensku. Streamovacia služba Applu ponúka originálne filmy a seriály dostupné cez webový prehliadač alebo aplikáciu TV.

Ako vymazať históriu Siri a vypnúť zdieľanie audionahrávok Siri

S príchodom iOS 13.2 dostali užívatelia ďalšiu možnosť, ako chrániť svoje súkromie. Odteraz sa môžu rozhodnúť, či sa bude ukladať história ich interakcií so Siri a či povolia zdieľanie audionahrávok Siri.

Apple predstavil nové AirPods Pro!

Apple podľa očakávaní aktualizoval svoj produktový rad a rozšíril ho o nové bezdôrové slúchadlá AirPods Pro.

Exportujte fotky Live Photo ako krátke videoklipy na svojom iPhone

Aj keď sú fotky Live Photo dostupné už od uvedenia iOS 9 v roku 2015, možnosť uložiť ich ako video dorazila s iOS 13 a iPadOS 13.

Tajomstvá novej aplikácie Nájsť – Zdieľajte svoju polohu s priateľmi

Operačné systémy iOS 13 a macOS Catalina nám priniesli novú aplikáciu Nájsť, ktorá v sebe spája aplikácie Nájsť môj iPhone a Nájsť priateľov. Poďme sa pozrieť, ako táto komplexná novinka funguje.

Zapnite synchronizáciu iPhonu a Macu cez Wi-Fi

Keďže iTunes už v macOS Catalina nenájdeme, funkcie tejto aplikácie nahrádza teraz Finder a ďalšie apky. Okrem káblového pripojenia môžete svoj Mac a zariadenia s iOS alebo iPadOS ľahko synchronizovať aj bezdrôtovo.

Pripojte svoj iPad k Macu a využívajte Sidecar

Jednou z najpôsobivejších nových funkcií v macOS Catalina a iPadOS 13 je Sidecar. Nová funkcia umožňuje používať iPad ako displej, ktorý rozširuje alebo zrkadlí plochu Macu.

Ako nahrávať hlasové poznámky na Apple Watch

Diktafón je veľmi užitočná aplikácia, ktorá vám umožní robiť si hlasové poznámky alebo záznamy. Na hodinkách Apple Watch je to ten najjednoduchší spôsob, ako si niečo poznačiť. A pokiaľ používate rovnaké Apple ID, nahrané hlasové poznámky sa synchronizujú s vaším iPhonom, iPadom a Macom.

Vylepšená správa sťahovania v Safari

So systémom iPadOS 13 prináša Apple funkcie, ktoré má Safari na stolových počítačoch, aj do zariadení s iOS a iPadOS. Jednou z nich je aj vylepšená správa sťahovania, ktorá umožňuje prehľadnejšie sledovanie stavu sťahovaných súborov a ich umiestnenia.

Apple spustil nový projekt Catalyst

Pri príležitosti vydania nového systému macOS Catalina sa hovorilo najmä o funkciách a službách ako Sidecar alebo Apple Arcade a technológia s názvom Catalyst zostala v úzadí, aj keď je to veľmi dôležitá novinka.

Päť nových funkcií aplikácie Mail v iOS 13

V rámci predchádzajúcich aktualizácií iOS sa aplikácia Mail príliš nezmenila, s iOS 13 však dostala mnoho nových užitočných funkcií. Poďme sa na ne spolu pozrieť.

Items 121 to 132 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.