Najlepšie mobilné hry roku 2019

Dúfame, že sviatky vám okrem radosti a veselosti priniesli aj nejaký voľný čas. To je skvelá príležitosť ohliadnuť sa za najlepšími mobilnými hrami tohto roku a oddýchnuť si pri hraní niektorej z nich.

Dostali ste nový iPhone? Tu sú prvé kroky

Ak ste dostali pod stromček nový iPhone s Face ID, v tomto článku nájdete všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste si ho nastavili.

Najlepšie zimné pozadia na sviatky

Vianoce sú predo dvermi a v posledný pracovný deň pred sviatkami vám prinášame niekoľko úžasných pozadí, ktoré do vášho iPhonu vnesú krásnu zimnú atmosféru.

Ako Apple zmenil náš svet: Revolučné zariadenia

Apple vytvoril prvé, najlepšie a najfarebnejšie osobné počítače na svete. Zmenil ale aj ďalšie oblasti digitálneho sveta, od tlačiarni až po telefóny. Poďme sa spolu pozrieť na niektoré zo zariadení, ktoré boli pre modernú spoločnosť zásadné.

Ako Apple zmenil náš svet: Revolučné počítače II.

Bez Applu a jeho inovatívnych zariadení by osobné počítače dnes neboli tým, čím sú.

Metapho – Zistite, či vo vašich fotkách bola použitá technológia Deep Fusion

Nová aktualizácia bezplatnej aplikácie pre zobrazovanie a úpravu metadát fotiek a videí priniesla spôsob, ako zistiť, či fotky odfotené iPhonom 11 boli vytvorené pomocou Deep Fusion.

Ako používať Touch ID na MacBooku Air a MacBooku Pro

Touch ID je integrovaný systém ochrany súkromia od Applu slúžiaci na odomykanie zariadení a autorizáciu nákupov a Apple Pay. Najprv bol predstavený pre iPhone, ale na MacBookoch Air a MacBookoch Pro funguje viacmenej rovnako.

Ako zmeniť obnovovaciu frekvenciu displeja nového 16-palcového MacBooku Pro

Nový 16-palcový MacBook Pro je prvým notebookom od Applu, ktorý má nastaviteľnú obnovovaciu frekvenciu. To je obzvlášť praktické pri strihaní a úpravách videa. Po prvýkrát môžete prispôsobiť displej MacBooku Pro snímkovej frekvencii videa, ktoré pozeráte alebo editujete.

Aký je nový 16-palcový MacBook Pro? Test

Pri testovaní nového 16-palcového MacBooku Pro sme si nemohli nechať ujsť príležitosť urobiť niekoľko benchmarkových testov.

Ste závislí od svojho mobilného telefónu?

Nebezpečnosť používania mobilného telefónu počas šoférovania je veľmi častou a diskutovanou témou. O chodcoch s telefónmi v rukách sa hovorí menej často, sú však tiež ohrození, ale keď iným spôsobom. Podľa odborníkov je najlepším ukazovateľom závislosti, keď svoj telefón neodložíte takmer pri žiadnej príležitosti.

Black Friday začína – Tu sú tri najlepšie ponuky

Black Friday práve začína a potrvá až do 2. decembra. Mali sme možnosť nahliadnuť, čo všetko tento rok prináša, a vybrali pre vás tri najlepšie ponuky.

Urednije, transparentnije i jednostavnije za korištenje

Operačný systém macOS Catalina priniesol užívateľom nový jednoduchý spôsob, ako spravovať informácie o svojom účte Apple ID. Na jednom mieste tak môžu zmeniť svoje meno, telefón a email, skontrolovať platobné údaje i doručovaciu adresu a spravovať všetky svoje zariadenia.

Items 97 to 108 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.