Ako spravovať heslá pomocou iCloud Kľúčenky

Zdá sa, že v dnešnej dobre potrebujete heslo alebo prihlasovacie údaje na návštevu prakticky každej webovej stránky.

Nastavte Safari na Macu tak, aby sa vždy otvorili všetky okná z poslednej relácie

Ak začnete svoj deň v prehliadači Safari rovnako, ako ste skončili minulý večer, bude vaše ráno oveľa jednoduchšie. Možno začnete rovnakou webovou aplikáciou, intranetom alebo internetovým e-mailovým klientom, v ktorých končíte svoju prácu v Safari každý večer.

Štyri tipy, ako vám Apple Pencil uľahčí tvorbu i prácu

Apple Pencil uľahčuje prácu i tvorbu na iPade už od roku 2015 a teraz je dostupná jej druhá generácia. Už päť rokov je to ten najlepší doplnok iPadu, tak sa na ňu spolu pozrime bližšie.

Ako obnoviť stratené dáta z iCloudu

Omylom ste vymazali dôležitú udalosť alebo nesprávny súbor? Máme pre vás návod, ako stratené dáta z iCloudu obnoviť.

Ako zapnúť iCloud Kľúčenku na vašich zariadeniach

iCloud Kľúčenka je nástroj pre správu hesiel, ktorý nájdete na každom Macu, iPhone a iPade. Slúži na ľahké vytváranie bezpečných, komplexných hesiel, ku ktorým máte rýchly prístup v Safari.

Ako ovládať prehrávanie hudby na iPhone pomocou Apple Watch

Ak nosíte hodinky Apple Watch, jednou zo skvelých vecí, na ktoré ich môžete využiť, je ovládanie skladieb, ktoré sa prehrávajú na vašom iPhone v aplikácii Hudba. Len čo si vyberiete playlist, album alebo skladbu na iPhone, prehrávanie môžete ovládať zo svojho zápästia.

Ako skontrolovať a používať zámok aktivácie na Macu

Funkcia Zámok aktivácie bráni spusteniu Macu, a tým pomáha chrániť vaše súkromie v prípade straty alebo krádeže vášho počítača.

Ako používať gestá dvoma prstami v iOS

V systémoch iOS 13 a iPadOS môžete pohybom dvoch prstov otvoriť režim úprav a vybrať viaceré položky naraz bez toho, aby ste museli použiť tlačidlo Upraviť.

Ako riešiť problémy so synchronizáciou správ

Správy v iCloude pre iPhone, iPad a Mac umožňujú synchronizovať vaše správy iMessages i klasické textové správy na všetkých zariadeniach. Poďme sa pozrieť, ako ich zapnúť a ako riešiť prípadné ťažkosti.

Ako zistiť sériové číslo a IMEI vášho Macu a Apple Watch

Pri zariadeniach s iOS sme narátali až 7 rôznych spôsobov, ako zistiť sériové číslo a IMEI. Poďme sa teraz pozrieť, ako je to u Macov a Apple Watch.

Efekt zelenej obrazovky s iPhonom? Je to možné!

Technológia zelenej obrazovky, ktorá bývala dostupná prostredníctvom aplikácií tretích strán, je v iOS 13 k dispozícii v natívnej aplikácii iMovie. Funkcia, ktorá predtým bola výsadou filmových štúdií, je ukrytá hlboko v aplikácii, ale my sme ju pre vás našli.

Nezabudnite si aktivovať bezplatnú skúšobnú verziu Apple TV+!

Čas letí, posledná Keynote sa konala takmer pred pol rokom a 1. november, kedy Apple spustil službu Apple TV+, akoby bol len včera. A možnosť bezplatne si vyskúšať túto službu sa za pár dní končí.

Items 73 to 84 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.