Ako obnoviť výrobné nastavenia vášho iOS zariadenia

Aj keď je operačný systém iOS známy svojou stabilitou, nie je vylúčené, že sa objavia problémy a niekedy je obnova výrobných nastavení jediným spôsobom, ako ich vyriešiť.

Poďme sa porozprávať o zálohovaní Macov

Nie je potrebné ani hovoriť, že zálohovanie je nevyhnutnosťou pre všetky zariadenia. Po návode pre iOS zariadenia vám prinášame postup, ako zálohovať obsah vášho Macu.

Čo je Apple Pay?

Apple Pay je služba mobilných platieb a digitálnej peňaženky od Applu. Umožňuje vám bezpečne platiť v obchodoch, aplikáciách alebo na webe prostredníctvom iOS aplikácie. Služba Apple Pay bola spustená v roku 2014 a je dostupná na mnohých zariadeniach Applu ako súčasť funkcie Kontinuita.

Poďme sa porozprávať o zálohovaní zariadení s iOS

Zálohovanie nastavení a údajov z vašich zariadení je nesmierne dôležité a nemožno ho dostatočne prízvukovať. Prečo je také dôležité?

Ako jednoducho pripojiť AirPods k vašim zariadeniam

Jednou z najčarovnejších funkcií AirPods je, že okamžite fungujú s vašimi ostatnými zariadeniami Apple vďaka čipom W1 a H1, ktoré sú ich súčasťou.

Ako používať funkcie kontinuity AirDrop, Apple Pay a Kamera v Kontinuite

iPhone, iPad a Mac sú zariadenia s rôznymi rozhraniami, ale vďaka funkciám kontinuity ich môžete používať súčasne a plynulo medzi nimi prechádzať.

3D Touch a haptický dotyk – aký je medzi nimi rozdiel?

Rozhranie 3D Touch je založené na technológii Force Touch, ktorú Apple predstavil v MacBooku a Apple Watch.

5+1 užitočných klávesových skratiek pre iPad

Výkon nových iPadov sa čoraz viac blíži výkonu počítačov. Pomocou týchto tipov bude vaše používanie iPadu ešte rýchlejšie a efektívnejšie.

Vytvárajte Skratky a uľahčite si život

Aplikácia Skratky vám môže veľmi uľahčiť používanie iPhonu a iPadu. Pomocou nej vytvoríte automatizované procesy rýchlo a jednoducho.

Ako používať funkcie kontinuity Instant Hotspot, presmerovanie správ a automatické odomykanie

iPhone, iPad a Mac sú zariadenia s rôznymi rozhraniami, ale vďaka funkciám kontinuity ich môžete používať súčasne a plynulo medzi nimi prechádzať.

Aby komplikácie neboli príliš komplikované

Okrem výberu nového ciferníka je mnoho ďalších možností, ako si prispôsobiť Apple Watch. Jednou z nich sú komplikácie.

Aplikácie, ktoré pomáhajú užívateľom s cukrovkou

Máme pre vás niekoľko aplikácií, ktoré vám pomôžu udržať si dobré zdravie, najmä ak trpíte niektorou z foriem cukrovky.

Items 157 to 168 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.