Aký silný je v skutočnosti MacBook Pro 2018? | MEGATEST

Nový MacBook Pro je silný ako býk. Nový MacBook Pro je slabý ako mačiatko. Na internete možno nájsť oba tieto názory. Čo je pravda? Toto sme si dali za úlohu odhaliť v našom gigantickom teste výkonnosti. Niekedy sme boli skutočne prekvapení.

Test 15” MacBooku Pro 2018 – Najsilnejší laptop Applu v histórii

Možnosť otestovať najvýkonnejší Apple laptop vôbec som mal počas celých troch dní. Za ten čas som si mohol urobiť celkový obraz o tom, čo dokáže špičkový prenosný stroj v roku 2018 a do akej miery máme veriť rečiam o prehrievaní, ktoré sa teraz šíria. Dámy a páni, dovoľte mi podeliť sa s vami o výsledky testu najnovšieho 15” MacBooku Pro.

13″ MacBook Pro 2018 – naozaj Pro

Konečne k nám do redakcie dorazili nové MacBooky Pro. Hneď sme ich začali používať, aby sme otestovali, či budú naozaj také výkonné, ako Apple sľuboval. A nesklamali.

Základné pravidlá nabíjania iPhonu

Majitelia iPhonu si svoj telefón nabíjajú každý deň, takže si nepochybne všimnú, pokiaľ nabíjanie začne byť pomalšie než obvykle. Aký je dôvod pomalého nabíjania?

Ako merať variabilitu srdcovej frekvencie s vašimi Apple Watch?

Vo watchOS 4 boli zahrnuté mnohé nové merania srdcovej frekvencie, jedným z nich je jej variabilita. Ukážeme vám, čo to je, ako všetky merania nastaviť a ako sledovať svoje výsledky.

Ako obísť limit 150 MB v App Store

Nedajú sa vám cez dátové pripojenie stiahnuť z App Storu aplikácie väčšie ako 150 MB? Problém nie je na vašej strane. Ukážeme vám, ako tento prastarý limit obísť.

Zabudli ste heslo? Takto obnovíte svoj iPhone

V prípade, že niekoľkokrát zadáte nesprávny prístupový kód, váš iPhone sa automaticky uzamkne. Ak sa snažíte príliš, Apple môže zmazať všetok obsah vášho zariadenia. Pozrime sa, ako sa vyhnúť úplnej strate dát a čo robiť, ak ste si telefón zablokovali.

Hodinky Apple Watch by mohli merať krvný tlak

Na verejnosti sa objavil zaujímavý patent Applu, ktorý by umožnil inteligentným hodinkám monitorovať krvný tlak ich nositeľa. Zdá sa, že Apple prišiel na šikovné a veľmi pohodlné riešenie.

Items 217 to 224 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.