Ako efektívnejšie používať funkciu Nerušiť

Povedzme, že sústredene pracujete a nechcete, aby vás rušili hlásenia vášho iPhonu. Čo urobíte? Áno, zapnete funkciu Nerušiť. To však neznamená, že musíte zabudnúť na úplne všetky hovory a hlásenia.

Ako zdieľať súbory s ďalšími užívateľmi toho istého Macu

Jeden Mac, viacero užívateľov, komplexný prístup a zdieľané súbory – prečo nie?

Posielajte snímky obrazovky rýchlejšie ako kedykoľvek predtým

Vytváranie snímok obrazovky je také staré ako digitálne gramotné ľudstvo samo. Poznáte všetky triky, ako zachytiť obsah obrazovky a ako ho jednoducho zdieľať?

Ako nahrávať hovory FaceTime

V dnešnej dobe môžeme bez zveličovania povedať, že osobné stretnutia a spoločné zážitky boli do veľkej miery nahradené rýchlymi telefonátmi alebo video hovormi. Snaha uchovať si aj tieto spoločné momenty nielen vo svojej pamäti má preto svoje opodstatnenie.

MacBook Air s Retina displejom – skutočný nasledovník

Na týždenné testovanie som dostal môj obľúbený Retina MacBook Air. Je ťažké povedať niečo zlé o zariadení, ktoré bolo vždy na vrchole svojej kategórie.

Ako urobiť čistú inštaláciu macOS Mojave

Zajtra očakávame vydanie nového operačného systému macOS Mojave. Ak máte chuť na väčšie upratovanie svojho Macu, namiesto bežnej aktualizácie si vyberte čistú inštaláciu.

Aký silný je v skutočnosti MacBook Pro 2018? | MEGATEST

Nový MacBook Pro je silný ako býk. Nový MacBook Pro je slabý ako mačiatko. Na internete možno nájsť oba tieto názory. Čo je pravda? Toto sme si dali za úlohu odhaliť v našom gigantickom teste výkonnosti. Niekedy sme boli skutočne prekvapení.

Test 15” MacBooku Pro 2018 – Najsilnejší laptop Applu v histórii

Možnosť otestovať najvýkonnejší Apple laptop vôbec som mal počas celých troch dní. Za ten čas som si mohol urobiť celkový obraz o tom, čo dokáže špičkový prenosný stroj v roku 2018 a do akej miery máme veriť rečiam o prehrievaní, ktoré sa teraz šíria. Dámy a páni, dovoľte mi podeliť sa s vami o výsledky testu najnovšieho 15” MacBooku Pro.

13″ MacBook Pro 2018 – naozaj Pro

Konečne k nám do redakcie dorazili nové MacBooky Pro. Hneď sme ich začali používať, aby sme otestovali, či budú naozaj také výkonné, ako Apple sľuboval. A nesklamali.

Základné pravidlá nabíjania iPhonu

Majitelia iPhonu si svoj telefón nabíjajú každý deň, takže si nepochybne všimnú, pokiaľ nabíjanie začne byť pomalšie než obvykle. Aký je dôvod pomalého nabíjania?

Ako merať variabilitu srdcovej frekvencie s vašimi Apple Watch?

Vo watchOS 4 boli zahrnuté mnohé nové merania srdcovej frekvencie, jedným z nich je jej variabilita. Ukážeme vám, čo to je, ako všetky merania nastaviť a ako sledovať svoje výsledky.

Ako obísť limit 150 MB v App Store

Nedajú sa vám cez dátové pripojenie stiahnuť z App Storu aplikácie väčšie ako 150 MB? Problém nie je na vašej strane. Ukážeme vám, ako tento prastarý limit obísť.

Items 217 to 228 of 230 total

Page