Nech sa každý krok ráta – Zapnite si skrytý krokomer v iPhone

Žiť zdravší život nemusí byť ťažké ani komplikované. Obyčajná chôdza má úžasné zdravotné prínosy a svoje kroky môžete pohodlne počítať pomocou iPhonu. Ukážeme vám, ako aktivovať skrytú funkciu pedometra.

Ako vytvoriť priečinok pre všetky vaše skratky

Aplikácia Skratky ponúka skvelý spôsob, ako zjednodušiť a automatizovať každodenné úkony na vašom iPhone alebo iPade, aby ste tak mohli využívať svoj čas efektívnejšie. Ak aj vy patríte medzi vyznavačov optimalizácie, určite vás bude zaujímať, ako zobraziť všetky vaše skratky na jednom mieste.

Vytvorte si úžasné tapety na základe polohy

Za posledné roky sme vám na stránkach iMagazinu priniesli množstvo tipov na nové pozadia pre váš iPhone. Teraz tu máme niečo výnimočné – tapety vytvorené na základe polohy.

Štyri tipy, ako využiť 3D Touch na lepšiu organizáciu iPhonu

Už ste sa dnes naučili niečo nové? Teraz máte šancu – prinášame vám štyri skvelé triky na zlepšenie používania iPhonu pomocou 3D Touch. Ak máte radi všetko pekne usporiadané, tieto tipy vás určite potešia.

Zbavte sa duplicitných súborov na Macu

Bez ohľadu na to, aký veľký je váš SSD disk, jedna vec je istá: úložiska nie je nikdy dosť. Máme pre vás tip, ktorý vám môže pomôcť.

Ako zistiť GPS súradnice pomocou iPhonu

Na trhu je mnoho aplikácií, ktoré ponúkajú služby na základe polohy užívateľa. Vedeli by ste však v prípade potreby určiť svoje presné geografické súradnice?

Ako efektívnejšie používať funkciu Nerušiť

Povedzme, že sústredene pracujete a nechcete, aby vás rušili hlásenia vášho iPhonu. Čo urobíte? Áno, zapnete funkciu Nerušiť. To však neznamená, že musíte zabudnúť na úplne všetky hovory a hlásenia.

Ako zdieľať súbory s ďalšími užívateľmi toho istého Macu

Jeden Mac, viacero užívateľov, komplexný prístup a zdieľané súbory – prečo nie?

Posielajte snímky obrazovky rýchlejšie ako kedykoľvek predtým

Vytváranie snímok obrazovky je také staré ako digitálne gramotné ľudstvo samo. Poznáte všetky triky, ako zachytiť obsah obrazovky a ako ho jednoducho zdieľať?

Ako nahrávať hovory FaceTime

V dnešnej dobe môžeme bez zveličovania povedať, že osobné stretnutia a spoločné zážitky boli do veľkej miery nahradené rýchlymi telefonátmi alebo video hovormi. Snaha uchovať si aj tieto spoločné momenty nielen vo svojej pamäti má preto svoje opodstatnenie.

MacBook Air s Retina displejom – skutočný nasledovník

Na týždenné testovanie som dostal môj obľúbený Retina MacBook Air. Je ťažké povedať niečo zlé o zariadení, ktoré bolo vždy na vrchole svojej kategórie.

Ako urobiť čistú inštaláciu macOS Mojave

Zajtra očakávame vydanie nového operačného systému macOS Mojave. Ak máte chuť na väčšie upratovanie svojho Macu, namiesto bežnej aktualizácie si vyberte čistú inštaláciu.

Items 205 to 216 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.