Ako sa AirPods vlastne nabíjajú

Ako dlho sa nabíjajú slúchadlá AirPods 2. generácie z 0 na 100 %? Aké je poradie nabíjania slúchadiel a puzdra? Koľko energie spotrebujú? Vďaka nadšenému užívateľovi tu máme odpoveď na všetky otázky.

Uchovajte svoje spomienky a píšte si denník

Umenie denníkov sa v poslednej dobe teší obnovenému záujmu verejnosti. Knihy popisujú výhody vedenia denníku a obchody sú plné ručne vyrábaných zápisníkov určených na zaznamenanie vašich zážitkov a myšlienok. Ak však chcete začať od začiatku a zachytiť tie najdôležitejšie momenty jednoducho, stačí si stiahnuť aplikáciu. Zozbierali sme pre vás najviac odporúčané aplikácie pre iOS a podrobne sa pozreli na jednu z najobľúbenejších.

MAPS.ME – Bezplatná offline navigácia

Odporúčať niekomu mapy je skoro ako vnucovať mu svoj svetonázor: každý má svoj uhol pohľadu, na ktorom trvá. Ak ste otvorení novému bezplatnému riešeniu, ktoré funguje aj offline, môže byť aplikácia MAPS.ME pre vás tá pravá.

Ako naplno využívať aplikáciu Preview na Macu

Preview pre Mac je ako švajčiarsky nožík – na prvý pohľad pôsobí ako klasický prehliadač obrázkov, keď sa mu však prizriete bližšie, objavíte neuveriteľné množstvo praktických funkcií. Poznáte tie najužitočnejšie triky?

Ako písať poznámky priamo do prílohy e-mailu v iOS

Vedeli ste, že na svojom iPhone a iPade môžete anotovať e-mailové prílohy priamo v aplikácii Mail? Pridajte kresby, anotácie, efekt lupy alebo digitálny podpis jednoducho a rýchlo vďaka integrovanej funkcii Značky.

Kde trávite najviac času?

Väčšina z nás trávi najviac času v práci alebo v škole a doma… ale kde ešte? Je pravdepodobnejšie, že vás stretneme v supermarkete alebo vo fitness štúdiu? Pozrime sa na skrytú funkciu iOS, ktorá nám odhalí často navštevované miesta, a na dve aplikácie, ktoré tieto informácie zobrazujú prehľadným a hravým spôsobom.

Opatrnosti nikdy nie je nazvyš – Ako použiť SOS na zariadeniach Apple

„Dúfaj v najlepšie, no priprav sa na najhoršie.“ Vždy je lepšie byť pripravený na zlú situáciu, ktorá nikdy nenastane. Prednedávnom sme vám predstavili funkciu SOS na zariadeniach Applu, teraz je čas ukázať si, ako uskutočniť tiesňový hovor.

Beoplay E8 2.0 – Reloaded

E8 boli nepochybne výborné slúchadlá do uší, ale mali pár drobností, ktoré mne osobne prekážali. Otázka je teraz jasná – podarilo sa tieto problémy vyriešiť a prísť s novou verziou, ktorá dostojí aj požiadavkám budúcnosti?

Nové AirPods – Na ceste k dokonalosti

Pred dvoma týždňami som prešiel na najnovšiu verziou najlepších slúchadiel do uší na svete. Zariadenie má údajne len niekoľko nových funkcií, zlepšilo sa však po všetkých stránkach. Čo to v praxi znamená?

Opatrnosti nikdy nie je nazvyš – Nastavte si SOS na svojich zariadeniach Apple

Najlepší liek je prevencia – táto ľudová múdrosť platí aj pre tiesňové situácie. Nikto nerád myslí na to najhoršie. Napriek tomu vám odporúčame venovať 10 minút nastaveniu svojho iPhonu a Apple Watch, aby ste boli pripravení na prípadné núdzové situácie. Samozrejme, dúfame, že tiesňové volanie nikdy nebudete musieť využiť. 

Unsplash –  Státisíce fotiek zdarma

App Store je plný aplikácií, ktoré ponúkajú bezplatné pozadia. Väčšina z nich je plná reklám a kvalita fotiek je tiež občas pochybná. S Unslash na ne teraz môžete pokojne zabudnúť.

Všetko, čo ste chceli vedieť o prispôsobení vibrovania na vašom iPhone

Podobne ako v prípade zvukových upozornení, v iOS si môžete do veľkej miery prispôsobiť aj vibračné hlásenia. Pohrajte sa trochu s možnosťami a vytvorte si dokonalý vibrujúci systém presne vyladený na mieru vašim potrebám a vkusu.

Items 193 to 204 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.