Ako zväčšiť text v Správach na iPhone, iPade a Macu

Zdá sa vám pri posielaní správ z Macu alebo iOS zariadenia text v aplikácii Správy príliš malý? Nie je dôvod namáhať si oči. Text si môžete zväčšiť, aby sa dal ľahšie čítať.

Ako pri zdieľaní svojej vizitky odoslať len vybrané údaje

Jeden zo spôsobov, ako s niekým zdieľať svoje kontaktné údaje je poslať im svoju vizitku. Tá obsahuje vaše celé meno, telefónne číslo alebo čísla, e-mailovú adresu, adresu bydliska a ďalšie podrobnosti, ktoré ste pridali.

Ako používať nástroje pre úpravu farieb a veľkosti v Preview na Macu

Preview na Macu je úžasná aplikácia na prehliadanie fotiek i podpisovanie PDF dokumentov. Zvládne však oveľa viac. Je tu napríklad niekoľko nástrojov ako lupa alebo maska, ktoré nechajú skutočne vyniknúť vybrané časti obrázkov.

Najlepšie bezplatné aplikácie pre Mac, ktoré vám pomôžu sústrediť sa pri práci z domu

Keď pracujete z domu, máte okolo seba plno vecí, ktoré môžu rozptyľovať vašu pozornosť. V kancelári alebo na pracovisku sú tiež rušivé prvky, tie domáce sú len trochu iné. Ak teda nie ste zvyknutí pracovať z domu každý deň, potrebujete sa rozptyľovanie pripraviť.

Posledný dotyk – Na čo je dnes dobrý iPhone 8?

Na všetko…, ale neprenáhlime sa.

Ako zabrániť tomu, aby displej iPhonu automaticky menil jas

Niektorým ľuďom vyhovuje, že jas displeja iPhonu sa mení na základe okolitých svetelných podmienok, niektorým nie. Automatický nastavený jas síce môžete upraviť ručne, túto funkciu ale môžete aj vypnúť a nemusíte sa už automatickými zmenami vôbec zaoberať.

Ako vypnúť zobrazenie Dnes na zamknutej ploche

Zobrazenie Dnes na iPhone alebo iPade je praktickým miestom, kde nájdete svoje widgety. Môžete si tu pozrieť predpoveď počasia alebo stav batérie, použiť kalkulačku a mnoho ďalších funkcií.

Tipy, ako naplno využívať Launchpad na Macu

Launchpad na Macu vám môže pripomínať plochu na iPhone alebo iPade. Je to príjemná úhľadná mriežka pozostávajúca z aplikácií. Keď si stiahnite aplikácie z App Storu, zobrazia sa hneď v Launchpade a tam s nimi môžete pracovať ďalej.

Ako uprednostniť sťahovanie aplikácií alebo aktualizácií na iPhone

Stalo sa vám, že ste sťahovali alebo aktualizovali viac aplikácií naraz a zrazu zistili, že jednu z nich potrebujete použiť? iOS má šikovnú funkciu, ktorú oceníte: môžete uprednostniť sťahovanie určitej aplikácie tak, aby bola prvá v rade.

Ako na čistenie iPhonu – a ako rozhodne nie!

iPhone si denne prikladáme k tvári, k ústam a neustále sa ho dotýkame a pritom dispej – a nielen ten – je dokonalým miestom pre množenie baktérií. V súčasnom období plnom infekcií máme pre vás niekoľko tipov, ako svoj telefón udržiavať v čistote.

Ako zlúčiť priečinky na Macu

Možno sa vám už stalo, že ste vytvorili priečinok, potom naň zabudli a vytvorili nový niekde inde. Či už to bol priečinok pre súbory z práce, doklady k daniam alebo zadania do školy, nakoniec ste mali dva priečinky s rovnakým názvom na dvoch rôznych miestach. Čo s tým?

Ako odstrániť aplikácie zo zoznamu komplikácií na Apple Watch

Keď si chcete prispôsobiť ciferník Apple Watch, musíte prejsť množstvo komplikácií, kým sa vám podarí nájsť to, čo hľadáte. Pozrite sa s nami, ako si to uľahčiť a odstrániť niektoré aplikácie zo zoznamu komplikácií.

Items 49 to 60 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.