Apple predstavil žltý iPhone 14

Dnes sme sa dočkali novej farebnej varianty, ktorá skvelo privíta nadchádzajúcu jar. Žltý iPhone 14 a iPhone 14 Plus v predaji od 10. 3.

Apple Arcade - Stovky hier, jedno predplatné

Apple Arcade ponúka tie najlepšie a najzaujímavejšie herné tituly nielen pre iPhone. Svojou ponukou sa zameriava skôr na kvalitu ako na kvantitu a je to poznať. Aj tak tam na teba práve teraz čaká viac ako 200 starostlivo vybraných herných titulov. S nami si Arcade teraz môžeš navyše vyskúšať na 3 mesiace zadarmo.

Apple Watch tipy a triky: ako hodinky ovládať pomocou gest?

Vieš, že šikovné hodinky Apple Watch môžeš ovládať pomocou jednoduchých gest bez dotyku displeja? Stačí si osvojiť pár východiskových gest, a pokiaľ ti nebudú vyhovovať, ľahko ich zmeníš V článku sa dozvieš, ako si túto funkciu správne nastavíš.

Apple TV+ služba, kde záleží na kvalite

Na výber je stále viac streamovacích služieb, ale Apple TV+ vyniká hneď v niekoľkých ohľadoch. Navyše ju s nami môžeš mať na 3 mesiace zadarmo.

Preveď fotku z formátu HEIC do JPG za pár sekúnd. Poradíme ti, ako na to

Potrebuješ rýchlo previesť fotku formátu HEIC na JPG? Prečítaj si článok a zmenu formátu vykonáš ľahko. Podľa nášho sprievodcu to zvládne každý, pretože všetko jasne vysvetlíme a ukážeme na príkladoch.

Ako sa správne starať o MacBook. Užitočné tipy o čistení a údržbe.

Staraj sa o svoj MacBook, predĺžiš jeho životnosť. Prezradíme tí, ktoré programy ťa zbavia zbytočných súborov a uvoľnia miesto na disku. Zároveň zistíš, ako Mac čistiť a kedy je dobré ho vziať do servisu.

Prečo sa ti oplatí predplatiť si iCloud?

Ukážeme ti výhody jednej z najpoužívanejších Apple služieb na svete. Oplatí sa ti? Zaručene. S nami ju navyše môžeš mať na 3 mesiace úplne zadarmo.

5 mýtov o nabíjaní iPhonu, ktorým by si nemal veriť

Technologické spoločnosti sa predbiehajú v súťaži o najrýchlejšie nabitý telefón. Každý nový smartfón je na plnej kapacite batérie ešte rýchlejšie ako predchádzajúci model. Je to ale správne? Kvalita nabitia je však podstatnejší faktor. Podobných mýtov okolo batérií koluje celá kopa. Poďme to uviesť na pravú mieru. Zároveň sa dozvieš užitočné tipy, ako udržať svoju batériu v čo najlepšej kondícii.

5 tipov na zrýchlenie iPhonu

5 tipov na zrýchlenie iPhonu

Dlhá podpora softvéru zaručuje, že ti iPhone bude slúžiť niekoľko rokov. Bohužiaľ sa s pribúdajúcimi rokmi spomalí aj to najvýkonnejšie zariadenie. Niekedy aktualizácia dočasne zníži výkon aj pri novom telefóne. Prinášame niekoľko tipov, ako prečistíš a nastavíš svoj iPhone, aby zase šliapal ako hodinky.

Ako funguje Apple ID

Apple ID prepojí všetky tvoje zariadenia. Ako ti ešte uľahčí život?

Keď kupuješ nové zariadenie od Applu, vyžaduje po tebe počas prvého nastavovania prihlásenie k Apple ID. Ide o osobný účet, ktorým sa prihlásiš ku všetkým službám. Na čo konkrétne slúži a ako sa k nemu pripojíš na všetkých svojich zariadeniach, sa dozvieš v našom článku.

Prehľad toho najlepšieho z najnovšieho Apple softvér - WWDC 22 1/2

Apple predstavil nový iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura a watchOS 9. Čo všetko je nové?

Apple predstavil nový MacBook Air s čipom M2

Dlho očakávaný nástupca MacBooku Air je tu. V novom dizajne s úplne novým čipom Apple M2.

Items 37 to 48 of 230 total

Page