Prečo sa ti oplatí predplatiť si iCloud?

Ukážeme ti výhody jednej z najpoužívanejších Apple služieb na svete. Oplatí sa ti? Zaručene. S nami ju navyše môžeš mať na 3 mesiace úplne zadarmo.

5 mýtov o nabíjaní iPhonu, ktorým by si nemal veriť

Technologické spoločnosti sa predbiehajú v súťaži o najrýchlejšie nabitý telefón. Každý nový smartfón je na plnej kapacite batérie ešte rýchlejšie ako predchádzajúci model. Je to ale správne? Kvalita nabitia je však podstatnejší faktor. Podobných mýtov okolo batérií koluje celá kopa. Poďme to uviesť na pravú mieru. Zároveň sa dozvieš užitočné tipy, ako udržať svoju batériu v čo najlepšej kondícii.

5 tipov na zrýchlenie iPhonu

5 tipov na zrýchlenie iPhonu

Dlhá podpora softvéru zaručuje, že ti iPhone bude slúžiť niekoľko rokov. Bohužiaľ sa s pribúdajúcimi rokmi spomalí aj to najvýkonnejšie zariadenie. Niekedy aktualizácia dočasne zníži výkon aj pri novom telefóne. Prinášame niekoľko tipov, ako prečistíš a nastavíš svoj iPhone, aby zase šliapal ako hodinky.

Ako funguje Apple ID

Apple ID prepojí všetky tvoje zariadenia. Ako ti ešte uľahčí život?

Keď kupuješ nové zariadenie od Applu, vyžaduje po tebe počas prvého nastavovania prihlásenie k Apple ID. Ide o osobný účet, ktorým sa prihlásiš ku všetkým službám. Na čo konkrétne slúži a ako sa k nemu pripojíš na všetkých svojich zariadeniach, sa dozvieš v našom článku.

Prehľad toho najlepšieho z najnovšieho Apple softvér - WWDC 22 1/2

Apple predstavil nový iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura a watchOS 9. Čo všetko je nové?

Apple predstavil nový MacBook Air s čipom M2

Dlho očakávaný nástupca MacBooku Air je tu. V novom dizajne s úplne novým čipom Apple M2.

Predstavujeme rádio Apple Music

Apple Music 1 a dve ďalšie nové stanice, Apple Music Hits a Apple Music Country, ktoré prinášajú exkluzivne a originálne programy najlepších svetových moderátorov a umelcov.

Apple Music oslavuje, preto je na 4 mesiace zdarma!

S Apple Music môžeš počúvať až 60 miliónov skladieb bez reklám, a to v hocijakom smart zariadení. Vďaka iSTYLE môžeš teraz ako nový používateľ získať až 4 mesiace počúvania zdarma.

Ako zobraziť heslá k Wi-Fi sieťam, ku ktorým ste sa pripojili na iPhone alebo iPade

Ach, heslá… Pre každú drobnosť máme heslá, niekedy je ich až priveľa. Mnoho ľudí používa špeciálnu aplikáciu pre správu hesiel, iní sú verní Kľúčenke iCloud. Bez ohľadu na to, čo používate na správu a ukladanie hesiel, pri Wi-Fi sieťach treba vedieť, kde uložené heslá nájsť.

Klávesové skratky pre aplikáciu TV

V aplikácii TV na Macu máte možnosť sledovať skvelé seriály a filmy bez toho, aby ste museli zapínať televízor. Môžete si ich pozrieť bez reklám vtedy, keď budete mať na ne čas, a prehrávanie môžete hocikedy pozastaviť, aby ste si priniesli popcorn.

Desať naozaj užitočných tipov pre iPhone pre rok 2020

Máme pre vás desať rýchlych tipov, ako používať iPhone rýchlejšie a ľahšie.

Ako vytvoriť dynamické albumy vo Fotkách na Macu

Na Macu nájdete niekoľko „dynamických“ nástrojov, ako sú napríklad dynamické priečinky vo Finderi alebo dynamické skupiny v aplikácii Kontakty. Prečo teda nevyužiť aj dynamické albumy v aplikácii Fotky? Je to skvelý spôsob, ako roztriediť fotky do albumov, pretože to nemusíte robiť ručne. Fotky, ktoré spĺňajú kritéria, sa v dynamickom albume objavia automaticky.

Items 37 to 48 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.