WWDC23 bude 5. júna 2023

Spoločnosť Apple dnes oznámila, že svoju každoročnú konferenciu Worldwide Developers Conference (WWDC) usporiada v online formáte od 5. do 9. júna 2023, pričom v deň začatia budú mať vývojári a študenti možnosť osláviť osobne na špeciálnom zážitku v Apple Parku.

5 krokov, pomocou ktorých zrychlíš svoj MacBook

Pokiaľ vlastníš MacBook, môžeš si byť istý, že máš k dispozícii jeden z najvýkonnejších a najspoľahlivejších notebookov. Rovnako ako akýkoľvek iný počítač, môže aj tento rýchly stroj časom spomaľovať. Čo môžeš urobiť pre to, aby zase nabehol na plné obrátky sa dozvieš v tomto článku.

Poznáš tieto skryté funkce iOS?

Využi potenciál iPhonu a iPadu naplno. Ovládaj tieto zariadenia ako profík. Operačný systém iOS ponúka množstvo skrytých funkcií, ktoré nemusia byť viditeľné na prvý pohľad. V článku sa dozvieš, ako najlepšie využiť tieto tajné triky.

10 najlepších aplikácií pre sledovanie behu a chôdze

Bežecká sezóna je za dverami, priprav sa a stiahni appku, ktorá ti poskytne cenné informácie o kondícii. A ak dávaš prednosť prechádzkam, aj tak si prídeš na svoje. Prinášame prehľad najlepších aplikácií pre bežcov a chodcov.

Na čo sa zamerať pri výbere MacBooku. Čím sa líšia jednotlivé rady

Už nejaký čas pokukuješ po MacBookoch, ale nemôžeš sa rozhodnúť? Práve pre teba sme spísali niekoľko tipov a rád, na čo sa zamerať pri výbere, aby rozhodnutie prebiehalo ľahšie. Zameriame sa aj na jednotlivé cenové kategórie.

AirPods Max VS AirPods 3. generácie – čím sa líšia?

Do uší, alebo cez hlavu? Každý model je iný aj po technologickej stránke. Čítaj ďalej a dozvieš sa, prečo ťa zvuk AirPods maximálne pohltí.

Apple predstavil žltý iPhone 14

Dnes sme sa dočkali novej farebnej varianty, ktorá skvelo privíta nadchádzajúcu jar. Žltý iPhone 14 a iPhone 14 Plus v predaji od 10. 3.

Apple Arcade - Stovky hier, jedno predplatné

Apple Arcade ponúka tie najlepšie a najzaujímavejšie herné tituly nielen pre iPhone. Svojou ponukou sa zameriava skôr na kvalitu ako na kvantitu a je to poznať. Aj tak tam na teba práve teraz čaká viac ako 200 starostlivo vybraných herných titulov. S nami si Arcade teraz môžeš navyše vyskúšať na 3 mesiace zadarmo.

Apple Watch tipy a triky: ako hodinky ovládať pomocou gest?

Vieš, že šikovné hodinky Apple Watch môžeš ovládať pomocou jednoduchých gest bez dotyku displeja? Stačí si osvojiť pár východiskových gest, a pokiaľ ti nebudú vyhovovať, ľahko ich zmeníš V článku sa dozvieš, ako si túto funkciu správne nastavíš.

Apple TV+ služba, kde záleží na kvalite

Na výber je stále viac streamovacích služieb, ale Apple TV+ vyniká hneď v niekoľkých ohľadoch. Navyše ju s nami môžeš mať na 3 mesiace zadarmo.

Preveď fotku z formátu HEIC do JPG za pár sekúnd. Poradíme ti, ako na to

Potrebuješ rýchlo previesť fotku formátu HEIC na JPG? Prečítaj si článok a zmenu formátu vykonáš ľahko. Podľa nášho sprievodcu to zvládne každý, pretože všetko jasne vysvetlíme a ukážeme na príkladoch.

Ako sa správne starať o MacBook. Užitočné tipy o čistení a údržbe.

Staraj sa o svoj MacBook, predĺžiš jeho životnosť. Prezradíme tí, ktoré programy ťa zbavia zbytočných súborov a uvoľnia miesto na disku. Zároveň zistíš, ako Mac čistiť a kedy je dobré ho vziať do servisu.

Items 25 to 36 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.