Ako spravovať schránky v aplikácii Mail na Macu

Ak ste práve začali používať aplikáciu Mail na Macu, pravdepodobne budete chcieť importovať svoje schránky z inej aplikácie. Tak budete môcť spravovať a vybavovať svoje e-maily jednoducho a hneď.

10 + 1 trikov v Safari využívajúcich haptický dotyk

Základy funkcie haptický dotyk, ktorá vám jednoduchým dotykom umožňuje prístup k mnohým rôznym funkciám, sme už prebrali. Poďme sa teraz pozrieť na najužitočnejšie triky, ktoré využívajú haptický dotyk v Safari.

Zdieľanie obrazovky v Správach uľahčí technickú podporu

Správy na Macu fungujú podobne ako na iPhone a iPade – umožňujú vám zostať v kontakte s priateľmi a rodinou prostredníctvom štandardných SMS správ alebo iMessage. Aplikácia pre Mac má však niečo navyše: môžete v nej zdieľať svoju obrazovku alebo zobraziť obrazovku iných užívateľov Macu.

7 spôsobov, ako zistiť sériové číslo a IMEI vášho iPhonu

V súvislosti so svojím iPhonom si zrejme pamätáte len dve čísla: svoje telefónne číslo a kód. Tento článok je však o dvoch ďalších, rovnako užitočných číslach, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou neviete naspamäť: o IMEI a sériovom čísle.

Zálohujte svoje fotky a videá pomocou iCloud Fotiek v macOS Catalina

Fotky a videá patria medzi naše najcennejšie dáta, o ktoré nikdy nechceme prísť. Preto aplikácia Fotky v macOS Catalina obsahuje zabudovanú funkciu zálohovania vašej foto knižnice. iCloud Fotky sú najjednoduchší spôsob, ako spravovať svoju osobnú knižnicu digitálnych fotografií a videí.

Odvetvie mobilných aplikácií naďalej rastie

Analytická spoločnosť App Annie vydala svoju výročnú štatistickú správu s názvom The State of Mobile, ktorá ponúka obšírny prehľad aktuálneho stavu trhu s aplikáciami. Nárast v roku 2019 bol výrazný najmä v oblastiach, ako sú počet sťahovaní, čas strávený v aplikáciách a peniaze utratené za ne.

Ako vylepšiť funkciu Rýchly náhľad v aplikácii Súbory na iPhone a iPade

iOS 13 a iPadOS uľahčujú prehliadanie obsahu súborov pomocou Rýchleho náhľadu – funkcie, ktorá debutovala na Macu v októbri 2017 v systéme Mac OS X 10.5 Leopard.

Začnite nový rok s novým pozadím na telefóne

Nový rok, nový človek… Prečo nie nový rok, nové pozadie? Ak už máte dosť ligotavých vianočných svetielok a máte chuť vyskúšať niečo nové, tieto jednoduché geometrické tapety sa vám iste zapáčia.

Pozrite sa, čo počúvajú vaši priatelia v Apple Music

Jedným z najlepších spôsobov, ako objaviť novú hudbu, je pozrieť sa, čo počúvajú ostatní. No a koho názor je v tomto ohľade relevantnejší než objavy vašich priateľov? V Apple Music môžete ľahko zistiť, čo vaši kamaráti a známi počúvajú v iOS i na Macu. Poďme sa spolu pozrieť, ako na to.

Začnite nový rok s novoročnou výzvou Apple Watch

Pre majiteľov Apple Watch začína nový rok návratom výzvy, ktorá minulý rok chýbala. Na Apple Watch sa vracia novoročná výzva „Ring in the New Year“.

Aplikácie, ktoré vám pomôžu dodržiavať novoročné predsavzatia

Dať si novoročné predsavzatia je pekné, ale ešte krajšie je dlhodobo ich dodržiavať. Aj keď každý má vlastné osvedčené postupy, čo môže býť lepšou pomocou než zariadenie, ktoré máte neustále poruke? Tu je niekoľko aplikácií, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

Vyzvite svojich priateľov a začnite nový rok športovo s Apple Watch

watchOS má peknú funkciu, ktorá vás donúti začať sa hýbať. Vyzvite svojich priateľov na týždennú súťaž a nech vyhrá ten najlepší!

Items 85 to 96 of 224 total

Page

Si tu správne! 😉
iSTYLE a m:zone sa spájajú.

Od 1. decembra sa staneme súčasťou iSTYLE rodiny a Apple svet bude pre teba ešte bližšie. Klikni nižšie pre viac informácií o spojení spolu s dôležitými informáciami.